Jos palaria

JOS PĂLĂRIA: 4 medalii în contul Clubului sportiv UMF. Majoretele Magic şi Madness au făcut spectacol la Campionatul Național

Aproape 1500 de participanți din toată țara au oferit în weekend un spectacol de mișcare, muzică și culoare la Bistrița, la Campionatul Național de Majorete. Clubului sportiv UMF a adus 4 medalii la Cluj-Napoca. 

Echipele Madness și Magic ale Clubului sportiv UMF din Cluj-Napoca au participat în competiţia de la Bistriţa la 4 categorii, la care au şi urcat pe podium: Precadete tradiţionale cu Pom-Poni, Cadete tradiţionale cu Pom-Poni, Junioare tradiţionale cu Pom-Poni şi Senioare tradiţionale cu Pom-Poni.

La categoria Precadete tradiţionale cu Pom-Poni, echipa antrenată Mihai Kiss, Adela Sima, Cezara Colțea a câştigat medalia de bronz. Pentru această echipă a fost prima competiţie de gen, fetele participând până acum doar la categoria show. Se poate spune că au luat-o de la zero, însă totuşi clujencele, au urcat pe podium.

Echipa Cadetelor tradiţionale cu Pom-Poni, antrenată de Mihai Kiss şi Oana Șipoș a luat medalia de argint în competiţia de la Bistriţa. În competiţia din 6 mai şi aceste clujence au intrat după ce până acum au participat la doar categoria show.

În ce le priveşte pe Junioarele tradiţionale cu Pom-Poni antrenate Mihai Kiss şi Oana Șipoș, acestea au urcat pe prima treaptă a podiumului, cu medalia de aur, concurând în competiţie cu alte 7 echipe din ţară.

Echipa Madness UMF Senioare tradiţionale cu Pom-Poni antrenată de Mihai Kiss şi Adela Berindean, nu s-a dezis nici de data aceasta şi a păstrat aurul la Cluj-Napoca, fetele fiind campioane naţionale, ani la rând.