PubliNews

Iulius Mall te trimite la cele mai tari concerte si festivaluri din Europa

Iulius Mall te trimite la concert direct de la shopping. Daca ai cumparat in perioada 10 – 26 octombrie 2014 din Iulius Mall produse in valoare de minimum 100 de lei, pe unul sau mai multe bonuri cumulate, completeaza talonul si fa-ti bagajele. Ai toate sansele sa zbori, impreuna cu un prieten, direct la Londra, Milano sau Barcelona, la cele mai tari evenimente muzicale: concertele Enrique Iglesias (28 noiembrie) si One Republic (17 noiembrie) sau Sonar Music Festival ( 18 – 20 iunie 2015)

“Tu reprezinti sursa noastra de inspiratie pentru campania „Unde mergem dupa shopping?”, care te va recompensa pentru ca iti place shopping-ul de calitate, esti la curent cu toate tendintele din fashion si evenimentele inedite din oras, citesti mereu carti si articole bune si asculti muzica live. Mecanismul este foarte simplu! Tot ce ai de facut este sa ne arati ca iubesti shopping-ul la mall si poti sa fii castigator”, spun organizatorii.

„Unde mergem dupa shopping?” ofera participantilor in concurs peste 2.500 de premii instant, direct la Centrul Info: vouchere Subway si sucuri din gama Coca-Cola. In plus, tombola te poate face posesorul unuia dintre cele 24 de trollere de calatorie Carpisa.

Tragerea la sorti va avea loc in 26 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *