PORTRET

Irina Covariuc, Centrul de Frumusete Farmec: "Punem suflet in fiecare produs. E un vis implinit sa fac parte din aceasta echipa”

Irina Covariuc vorbeste despre Centrul de Frumusete Farmec, un loc apreciat de toti clujenii pentru care este important sa se ingrijeasca adecvat. Care sunt produsele preferate de clienti si ce o face sa mearga cu placere la serviciu? Aflati din interviul urmator.

Reporter: Ce anume v-a atras către industria de beauty? 

Irina Covariuc: Faptul că lucrez în această industrie și că fac parte din echipa Farmec este un vis împlinit. Ca orice femeie, în plac produsele cosmetice și am fost întotdeauna preocupată de această zonă. Acum, am ocazia de a învăța totul despre îngrijire, fie că vorbim despre ten, corp sau păr și învăț de la unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu. Frumusețea implică sănătate și este foarte important să știi de ce au nevoie pielea și părul tău atunci când alegi un anumit produs, să știi care sunt ingredientele și formulările care stau la baza acestor produse. Și este cu atât mai minunat cu cât poți să împărtățești din ceea ce ai învățat tu și altor femei astfel încât să le ajuți să folosească produsele potrivite și să se îngrijească adecvat. Este ceea ce eu fac în fiecare zi în cadrul Centrului de Frumusețe Farmec.
 
 De ce ați ales să lucrați la Farmec?

Sunt cu adevărat onorată să fac parte dintr-o companie 100% românească, cu tradiție și cu o personalitate extraordinar de puternică. La Farmec, punem suflet în fiecare produs pe care îl producem și pe care îl propunem consumatoarelor noastre și cred că tocmai de aceea produsele noastre sunt atât de iubite. Ce am descoperit după începerea activității mele în cadrul companiei este susținerea imensă de care se bucură Farmec în rândul clujenilor și a românilor de pretutindeni. Nu rar ni se întâmplă să servim clienți care vin să cumpere produse pentru rudele sau prietenii plecați în străinătate și este o imensă bucurie pentru noi să vedem cât de atașați sunt românii de Farmec.

Care credeți că sunt atuurile Centrului de Frumusețe Farmec?

Centrul de Frumusețe are un design modern și atrăgător, iar atmosfera este întotdeauna una foarte plăcută, caldă și prietenoasă. Faptul că aici oferim nu numai produse din gamele noastre, ci și recomandări de îngrijire face ca locația să fie preferată atât de femei, cât și de bărbați. Aceștia au mare nevoie de îndrumări atunci când cumpără un produs cosmetic pentru ei sau pentru cineva drag. De asemenea, un atu important îl reprezintă specialiștii din cadrul salonului nostru, acolo unde consumatorii beneficiază de tratamente cosmetice cu produse special create pentru saloane, cu aparatură de ultimă generație, testări gratuite ale tenului, recomandări personalizate și chiar seminarii gratuite de îngrijire. Ne bucură faptul că majoritatea clienților noștri sunt fideli și aleg să revină de fiecare dată la Centrul de Frumusețe, chiar dacă pot găsi produsele noastre și în alte locații.
 
Care sunt cele mai apreciate servicii/produse din cadrul Centrului? 

În topul preferințelor în acest moment se afă produsele din gama de dermatocosmetice Gerovital Derma+ și cele din gama Gerovital Hapiness, în special cremele de tip CC. S-au păstrat în top și cred că vor rămâne mult timp printre produsele preferate de consumatori Fiolele cu Acid Hialuronic și Fiolele cu Colagen, produse minune pentru prevenirea și estomparea ridurilor.  
În ceea ce privește serviciile oferite de Centrul de Frumusețe, printre cele mai solicitate sunt tratamentele de microdermoabraziune, hidra-derm și anti-age. În această perioadă, în mod special, avem foarte multe programări pentru ședințele de bronzare organică,  o alternativă sănătoasă și eficientă de bronzare a pielii.

Ce produs Farmec este nelipsit din trusa dvs de îngrijire?

Sunt o mare susținătoare și o utilizatoare înfocată a tuturor produselor Farmec potrivite tenului și părului meu deoarece știu exact care este nivelul de calitate al produselor. Mărturisesc că în acest moment nu îmi lipsește din trusă crema CC din gama Gerovital Happiness cu care am înlocuit fondul de ten și care îmi oferă tot ceea ce am nevoie: hidratare, uniformizarea culorii pielii și acorperirea imperfecțiunilor. La evenimente speciale, alături de această cremă CC folosesc crema de blurare riduri din gama GH3 Evolution Perfect Look și atunci tenul arată chiar perfect.
 
Cum arată o zi de activitate la Centrul de Frumusețe Farmec?

Indiferent de zi, activitatea la Centrul de Frumusețe Farmec este ghitată de consumatori și de nevoile lor. Așadar, încercăm să facem șederea fiecărui client la noi cât mai plăcută. Vorbim mult cu aceștia și îi ajutăm să găsească cele mai bune soluții pentru nevoile lor și, de asemenea, încercăm să păstrăm legătura cu cât mai mulți dintre ei. Sunt foarte mulți clienți fideli cărora le cunoaștem nevoile și le putem urmări evoluția (unei probleme de ten, de exemplu) de la o vizită la alta. Sunt, de asemenea, clienți din alte părți ale țării pe care îi sunăm de fiecare dată când oferim promoții la produsele preferate și trimit prieteni să le achiziționeze produsele. În același timp, ne asigurăm că toate programările la Atelierul de Frumusețe sunt în regulă și avem grijă să primim și să ținem cont întotdeauna de feedback-ul celor care ne trec pragul.
 
Ce argumente le-ați oferi proaspetilor absolvenți dacă ar fi să îi convingeți să se alăture echipei Farmec?

Le-aș spune povestea mea și de ce vin cu plăcere în fiecare zi la muncă și cred că ar fi cele mai bune argumente. M-am alăturat echipei Farmec odată cu înscrierea la masterat și m-a ajutat foarte mult faptul că am avut posibilitatea de a corela teoria pe care am învățat-o cu situații practice din cadrul companiei. De asemenea, faptul că am devenit parte a unei echipe de profesioniști și de oameni minunați m-a ajutat să mă integrez repede și să învăț multe întru-un timp scurt. As sfătui proaspeții absolvenți care își doresc să lucreze și să evolueze alături de o echipă de profesioniști să nu piardă nicio ocazie de a lucra in  Farmec.  
 
 Care sunt cele mai mari provocări pe care le întâlniți în activitatea zilnică?

Provocarea și totodată ambiția noastră este să reușim să îi asigurăm fiecărui client care ne vizitează o experienta plăcută prin sfaturile și serviciile oferite, disponibilitatea noastră și produsele propuse. Ținem cont de părerea fiecărui client, iar certitudinea faptului că am fost la nivelul așteptarilor sale vine abia în momentul în care vedem că se întoarce la Centrul de Frumusețe.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *