Eveniment

A salvat viata unui bebelus in urma cu 17 ani. Ce s-a intamplat cand s-au revazut e uimitor

Un pompier care a salvat viata unei fetite in urma cu 17 ani a trait un moment extrem de emotionant: ziua in care fata a absolvit liceul si l-a invitat sa-i fie alaturi.

Mike Hughes, acum in varsta de 61 de ani, era capitanul departamentului de politie din Wenatchee, Washington, cand a raspuns la un apel de urgenta, in urma cu 17 ani. Cand a ajuns la adresa, a vazut o casa cuprinsa de flacari. Nestiind daca se mai afla cineva in locuinta, Hughes si-a facut curaj si a intrat printre flacari. Astfel a gasit-o pe Dawnielle, in varsta de doar noua luni, care lesinase in patutul ei din cauza fumului inhalat.

Povestea a ramas intimparita in mintea barbatului, asa ca in urma cu cativa ani a gasit-o pe tanara pe Facebook, curios sa vada ce se intamplase cu viata pe care o salvase. Dawnielle si Mike au pastrat legatura, iar cand tanara a absolvit liceul, l-a invitat sa-i fie alaturi.

„Nu as fi aici in aceasta zi daca tu si echipajul tau nu mi-ati fi salvat viata atunci”, i-a spus tanara lui Mike. Cuvintele ei l-au impresionat pana la lacrimi pe barbat, care a declarat ulterior: „Cuvintele ei au insemnat nespus de mult pentru mine. Am fost foarte fericit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *