PubliNews

IPB e gata de scoala!

Scoala incepe abia in 12 septembrie (pentru cine vrea sa povesteasca ce a facut in vacanta), insa Superstore-ul de papetarie IPB este deja pregatit pentru parintii si copiii care vor sa isi fac din timp cumparaturile.
 
Peste 350 de modele de ghiozdane stau deja frumos aliniate, in asteptarea viitorilor scolari. Si cand spunem “ghiozdane” nu va ganditi la modelele clasice si prafuite. Ci la o explozie de forme si culori, materiale, texturi si, mai ales personaje.

Ganditi-va la o scoala. Multi copii, multe clase, marimi diferite. Ei, bine… De la IPB si-ar putea cumpara fiecare cate un ghiozdan diferit. Si cand spunem diferit…. de la ghizdane micute, cu My Little Pony sau The secret life o Pets, pana la echipamentele de scoala pentru adolescenti, cu Descendentii sau Star Wars.

“Avem toate personajele clasice sau la moda, de la Hello Kitty si Barbie, inclusiv varianta rock, pana la ultimele animatii aparute, Angry Birds, Transformers, Spiderman”, precizeaza reprezentantul IPB.

In ceea ce priveste tendintele, acestea se cunosc inca din iarna. Soy Luna a cam “pensionat-o” pe Violetta, care o intrecuse pe Hannah Montana, la vremea ei. Dar fiecare are fanii sai. Hello Kitty si Minnie sunt clasice, au locul lor in sufletele scolarilor, desi personaje noi, precum Elsa, tot apar.

Pentru micii iubitori de animale exista si catei draguri si pisicute pufoase, marca Animal Planet.

IPB si-a pregatit inceperea anului scolar 2016-2017 inca din noiembrie-decembrie, anul trecut. Si asa se intampla in fiecare an. La cele peste 350 de modele de ghiozdane exista macar cate o varianta de penar nechiipat si echipat, apoi accesoriile.

Ca sa nu mai vorbim de caiete. Dar acolo e alta poveste.

“Poate formarea mea ca invatatoare ma determina sa nu pot face rabat la calitate. Nu pot concepe ca un copil sa scrie pe hartie de mai putin de 80g/mp. Hartia aceea nu e calitativa, sugativeaza cerneala, influenteaza scrisul copilului. Acesta nu mai poate scrie cu cerneala, trece la pix. Raportul calitate/pret e mai important decat pretul, desi avem si caiete ieftine”, precizeaza Nicoleta Bodea, managerul IPB.

La IPB oferta la produsele destinate scolii se va mentine toata vara. Tocmai pentru a nu aglomera parintii la mijlocul lunii septembrie si pentru ca fiecare copil sa aiba posibilitatea sa stea, sa se handeasca si sa se hotarasca fara presiunea timpului si a aglomeratiei ce ghiozdan, penar, accesorii, ustensile de scris, ce caiete si coperti isi doreste.

Superstore-urile de papetarie IPB se afla in cele doua malluri si pe strada Fabricii. Oferta lor poate fi consultata si online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *