Anchete

Iosif Suciu sa plateasca „distractia”: daunele la CNAIR si Transelectrica! Si o rugaminte pentru Lucica

Acuma ca s-a externat baietul din spital, dupa ce a scapat, har Domnului!, cu doar o luxatie de sold, si dupa ce a facut acordeon o limuzina de 100 000 de euro, o rugam mumos pe Lucica Suciu, primarita milionara din Chinteni, sa nu uite de cateva aspecte.

In primul rand, o rugam, asa, din bun simt, ca ea nu mai are, sa publice declaratia de avere pe 2022, pentru ca exista LEGI, si ele trebuie respectate.

Apoi, despre daune.

Ne doare la patina ca masina e praf, paguba e clara. Intrebare insa: am aflat ca automobilul Audi A8 e luat pe firma lui ticu’, cel mai probabil in leasing. Si atunci zicem si noi asa: ce cauta baietul Iosif Suciu cu masina firmei in care nu are nicio calitate, decat aia de fiul al patronului? Vindea grau la 1 noaptea la Nadasel cu Audi A8 (nu mai discut de oportunitatea cheltuielii, caci potrivit ANAF, asta nu se incadreaza ca eligibila la obiectul de activitate)?

Sa speram ca firma de asigurari nu va deconta porcaria (vom fi atenti).

Apoi, ne-am dori din inima ca domnul Eugen Cecan de la DRDP Cluj sa sesizeze CNAIR si sa ii factureze lui Iosifut Suciu atenuatorul de soc, despre care ne-am interesat ca e minimum 50 000 de euro. Dauna trebuie platita de cocalar sau de parinti, ca nu-s victime aici.

O mai rugam si pe doamna Claudia Anastase, colega de PSD cu Lucica Suciu si sefa la Transelectrica, sa faca socoteala si la stalpul matrasit de cocalar. Nu de alta, dar nu discutam despre un autor necunoscut si un stalp din ala e cam 40 000 de euro.

Haideti, va rog, ca familia Suciu are de unde. Cel putin Lucica, aceasta Jackie Onasus de Chinteni, simbolul elegantei ca imbracaminte, poate plati: vinde putin din cele 60 de hectare si gata!

Apropo, cica dupa marea cadastrare au existat terenuri care nu au fost revendicate de fosti proprietari, astfel ca, decat sa intre in patromoniul primariei, cum prevede legea, au intrat in patrimoniul unei familii sucite din Chinteni. Cine are informatii sau se simte pagubit, sa ma contacteze fara jena. Nu de alta, dar nu e frumos si, cand nu e frumos, alegatorii trebuie sa stie.