Politica

Ciolacu îl ironizează pe Rareș Bogdan: „Avem bani, că a rezolvat pensiile speciale în 30 de zile”

Scris de 746

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl taxează pe Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, pentru declarațiile în care a spus că este „mult balet și ipocrizie” în tentativa de a elimina pensiile speciale.

„Pe mine nu poate decât să mă bucure acest anunț. Mă bucur foarte mult că Rareș Bogdan i-a lămurit pe cei din PNL că trebuie mărite pensiile. Prima ieșire a purtătorului de cuvânt al PNL a fost că nu este cazul să mărim pensiile. Înseamnă că au avut o discuție internă și au luat hotărârea că propunerea echipei PSD este corectă. Este foarte important ca puterea de cumpărare a românilor să aibă o creștere, fiindcă fără un echilibru între investiții și consum nu putem depăși…”, spune Marcel Ciolacu.

„Cred că avem și un buffer la Ministerul de Finanțe, consistent, că Rareș Bogdan a rezolvat pensiile speciale în 30 de zile, când a cerut votul românilor să ajungă la guvernare”, l-a ironizat Ciolacu pe Rareș Bogdan.

Ciolacu a făcut referire la ieșirile lui Rareș Bogdan din campania electorală din 2019, când acesta a promis în mod repetat că PNL va desființa pensiile speciale în 30 de zile de la intrarea la guvernare. PNL nu a desființat nici acum pensiile speciale. Mai mult, de când generalul în rezervă Nicolae Ciucă a devenit premier, PNL susține că pensiile militarilor nu sunt speciale.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat sâmbătă la Realitatea PLUS că dacă nu va fi găsită o sursă de majorare cu 16% a pensiilor, atunci ministrul Finanțelor Adrian Câciu (PSD) „trebuie să plece acasă”.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 7 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 7 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 12 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 12 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 13 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 15 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 1 day General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE