General

Iohannis cu apucături de Nea’ Ceașcă: s-a dus cu președintele Germaniei să-și viziteze liceul unde și-a blocat un post de profesor din anul 2004, iar politrucii i-au adus elevi și profesori de acasă, deși aceștia din urmă sunt în grevă

Deși anunța că are întâlnire joi, la Cotroceni, cu Colaiția de Guvernare, să meargă ”rotativa” ”sticlă”, Klaus Iohannis și președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, se află în vizită în Sibiu. În cadrul acesteia vor ajunge, de la ora 12.35, la Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal.

  • Cei doi președinți vor fi întâmpinați de directorul instituției, Monica Hay, și vor vizitata o clasă, în program figurând discuții cu elevii.

Colegiul Național Samuel von Brukenthal se află în grevă, elevii nu merg la școală, însă surse locale susțin că o parte dintre profesori ar fi fost de acord să vină de acasă, alături de copii, pentru întâlnirea cu cei doi șefi de stat.

Președintele Iohannis are aici blocat un post la catedra de fizică încă din anul 2004.

UPDATE: De fapt, greva colegilor o lasă rece pe Carmen Iohannis care a adus un grup de elevi să îi întimpine pe soțul ei și pe Steinmeier. Pentru Eclatanta Neamului este sărbătoare

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a adus un grup de elevi să îl salute pe soțul său și pe președintele Germaniei Frank Steinmeier! Gestul soției președintelui vine în plină grevă a profesorilor, grevă la care ea a anunțat că nu participă.

”Nu fac politică. Am venit cu un grup de elevi pentru a-i întâmpina pe președinți”, a spus Carmen Iohannis pentru jurnaliștii aflați la fața locului.

Nu face politică, dar face un abuz. Cu ce drept și-a mânat copiii ”din subordine” la evenimentul soțului?

Carmen Iohannis nu a ratat ocazia de a bifa o poză de grup cu soțul său și președintele Germaniei, alătui de elevii aduși de ea.

 

Sursa foto: Turnul Sfatului