Din oras

INCONȘTIENȚA PIROMANILOR: Incendiu de vegetație pe strada Tulcea din Cluj-Napoca. Fumul este observat din mai multe zone din Cluj

O coloană de fum gros a putut fi observat din mai multe zone din municipiul Cluj-Napoca. Potrivit pompierilor este vorba de un incendiu de vegetație de pe strada Tulcea.

Două autospeciale intervin în acest moment pe strada Tulcea din Cluj-Napoca, unde a izbucnit un incendiu de vegetație.

„Este un incendiu de vegetație uscată, intervin două autospeciale pe strada Tulcea”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Incendiul a putut fi observat din mai multe zone din Cluj-Napoca, cum ar fi Expo Transilvania sau din fața Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

UPDATE: Pompierii clujeni s-au luptat aproximativ 2 ore să stingă incendiul de vegetație din zona străzii Tulcea și au evitat un posibil dezastru

O magistrală de gaz a fost la un pas să fie cuprinsă de flăcări, în timp ce câteva mașini au fost salvate în ultimul moment din fața flăcărilor scăpate de sub control.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit astăzi la un incendiu de vegetație uscată și stufăriș în apropiere de strada Tulcea. La intervenție au fost mobilizate trei autospeciale, iar apelul de urgență a fost primit în jurul orei 13:15. Când pompierii au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau generalizat, pe o suprafață de peste două hectare. Din fericire, incendiul nu s-a extins la locuințe și nu au existat victime. De asemenea, flăcările nu au pus în pericol magistrala de gaz, chiar dacă s-au propagat în acea zonă. Ultimele focare au fost lichidate de către pompieri în jurul orei 15:00.”, a transmis ISU Cluj.