Din oras

Incepe marea balaceala: piscinele si strandurile se deschid la Cluj

Bazinele din Cluj isi deschid portile pentru sezonul estival din acest an. In timp ce aquapark-ul din Floresti va functiona din acest weekend, strandul Clujana si Bazinul Olimpic al UTCN isi vor astepta primii clienti saptamana viitoare. Pana atunci, piscinele private le stau la dispozitie clujenilor dornici sa se racoreasca.

Temperaturile ridicate din ultimele zile i-au determinat pe administratorii bazinelor sa isi deschida portile pentru clienti.

Astfel, Aquapark-ul din Floresti va functiona inca din acest sfarsit de saptamana. Reprezentantii aquaparkului spun ca apa este incalzita cu panouri solare, si numai buna pentru scaldat. Preturile au ramas la fel ca si cele de anul trecut: 15 lei pentru copii si 30 de lei pentru adulti. In weekend, insa, copiii platesc 20 de lei, iar adultii, 40 de lei. Bazinul promoveaza si oferta “Happy Hour”, de la ora 15.00, cand pretul biletului este de 15 lei.

In schimb, complexul Clujana se va deschide saptamana viitoare.

“Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile si speram ca saptamana viitoare, joi-vineri, sa oferim acces publicului”, a explicat Ioan Puscas, administratorul strandului.

Si Bazinul Olimpic al UTCN se va deschide la sfarsitul acestei luni. “Conditia este sa se inregistreze temperaturi constant crescute in 3-4 zile. Cel mai probabil, va functiona de la sfarsitul lunii mai”, a declarat Mirela Botan, purtator de cuvant al UTCN.

In ceea ce priveste soarta strandului Sun, administrat de Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj, reprezentantii institutiei nu au putut fi contactati, pentru a oferi informatii.

Alternativa strandurilor si a aquapark-ului din Floresti sunt cele cateva piscine mai selecte din Cluj.

Una dintre ele este situata in Salicea, la o distanta de numai 12 kilometri de Cluj-Napoca. Pensiunea La Mesteceni ofera clientilor o piscina retrasa, linistita, care a fost deja deschisa publicului. Pretul unui bilet este de 35 de lei, la sfarsit de saptamana. De asemenea, si piscina de la Grand Hotel Italia este foarte cautata, iar biletul de intrare costa, anul trecut, 50 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *