De cartier

Încă un obiectiv cu termen de realizare ratat: „Sunt încă întârzieri acolo – 42,6% realizat la Baza Sportivă LA TERENURI. Privesc cu oarecare îndoială că va fi gata până la sfârșitul anului”

Scris de 199

După obiective de investiții cu termene de realizare ratate, precum este cazul Turnului Pompierilor, autoritățile recunosc că nici lucrările la baza sportivă La Terenuri nu vor fi încheiate la termen. După ultima vizită pe șantier, edilul Emil Boc a susținut că termenul de finalizare pentru baza La Terenuri este octombrie 2021. Acum, viceprimarul Dan Tarcea are „îndoieli” că această investiție va fi încheiată până la finalul anului.

În aceste condiții, „anul cartierelor” s-ar putea încheia fără mari realizări pentru cartierele clujene, precum este cazul Mănășturului. 

CITEȘTE ȘIAnul cartierelor: Autoritățile, nemulțumite de ritmul lucrărilor la Baza Sportivă La Terenuri. Termenul limită a fost prelungit din octombrie, în „anul acesta”

„Stadiul lucrărilor la baza sportivă La Terenuri – 42,6% realizat după ultima verificare. 

Sunt încă întârzieri acolo, la baza sportivă de La Terenuri. 

Și în ultima adresă pe care am avut-o de la constructor, se spune că undeva la sfârșitul anului va fi gata acest obiectiv.

Așteptăm, să vedem.

Privesc cu oarecare îndoială că va fi gata până la sfârșitul anului, astea sunt datele pe care le avem în momentul de față.

Ritmul nu a fost unul foarte bun, mai ales la începutul construcției. Acum se lucrează cu 60-70, sunt și 80 de oameni în anumite momente în șantier, sperăm, totuși, ca până la sfârșitul anului să fie gata. 

Dar, v-am spus: am câteva îndoieli. 

Firma va fi penalizată. Oricum, firma este deja pe penalizări. Dar având în vedere că discutăm de un alt tip de contract, acolo penalizările le vom putea pune doar la sfârșitul contractului. Există posibilitatea să recuperezi aceste date, dar vedem la final câte zile de întârziere și, sigur, dacă vor fi întârzieri, vom pune penalizări.

Nu mai este mult. Acuma, să spun că ce a fost mai greu a trecut. Nu sunt probleme de bani, am văzut că firma s-a aprovizionat și au foarte multe elemente pe șantier, adică sunt gata băncile, sunt aparatele de joacă deja comandate și sunt acolo, deci nu sunt motive de îngrijorare că firma ar putea să pățească ceva și să nu ducă lucrările la bun sfârșit. 

Doar avem o problemă cu ritmul lucrărilor”, a explicat viceprimarul Dan Tarcea în cadrul unei intervenții la un post de radio local. 

Lucrările de la Baza Sportivă La Terenuri sunt executate de asocierea formată din SC RoVerde Landscaping SRL Petrești, jud. Ilfov – SC Open Trans SRL Sfântu Ilie, jud. Suceava – SC Electrogrup SA Cluj-Napoca – SC Cris Garden SRL București – SC Prospect Dream SRL.

Contractul a fost semnat în 2020, la sfârșitul lunii aprilie și are valoarea de 5,5 milioane euro, fără TVA.ULTIMA ORĂ

 • Acum 19 hours Sport
  Primul şoc în Superliga: U Cluj vrea să îl dea afară pe Erik Lincar și negociază rezilierea contractului!
 • Acum 21 hours FOTOGRAFILA
  Chiar nimeni nu vede chixul “regazonării” de pe Cluj Arena, “orezăria” de acolo? Tișe: “Stadionul este pregătit pentru fotbal”. Doar că “maronul” de pe teren este la fel de vizibil ca şi cel din comunicat
 • Acum 21 hours Analiza
  În Cluj-Napoca există zi de Oser (“Osăr) şi zile de “OSĂ”: Boc dă asigurări că se face Aquapark la Cluj-Napoca. Săptămâna viitoare “OSĂ” anunţe “veștile bune”
 • Acum 23 hours Vocea ta
  Concert de noapte la utilaj greu pe Clinicilor. Legea e facultativă la Cliuuuj
 • Acum 1 day Politica
  Guvernul vrea mai multe femei în funcţii de conducere la companiile de stat. „Femeile au nevoie de această şansă”, spune Firea
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Nu trebuie să scoți pe gură cuvinte rasiste, e suficient să ai o atitudine de gen: La ora dezbaterii publice pe justiţie socială de la festivalul de la Pata Rât, primarul Emil Boc intra live pe Facebook cu perechi dansând tango în Cazino
 • Acum 1 day Politica
  O GROAZNICĂ LOVITURĂ PENTRU AGRAMAȚII DE PE REȚELELE DE SOCIALIZARE: Gramatica va deveni probă la “Bacalureat” (sic!)
 • Acum 1 day Eveniment
  Incendiu foarte puternic la un restaurant: focul se manifestă pe o suprafață de 2000 de metri pătrați
 • Acum 2 days In vizor
  Ia uite cum îi curta Partidul Comunist Chinez pe scuteciștii și uaseceriștii României…
 • Acum 2 days General
  Untold, Eco Garden și administrația publică locală își bat joc de U Cluj, de suporteri și de oraș. Priviți pe ce ”orezărie” sunt chemați jucătorii clujeni să se bată cu cei de la Sepsi
 • Acum 2 days Sanatate
  CLUJ: 2000 de cazuri depistate într-o săptămână. De ieri, până azi, încă aproape 400 de cazuri noi
 • Acum 2 days In vizor
  Podului Locomotivei ”OSĂ” fie modernizat ”în curând”. Deocamdată, după 5 ani de la demararea proiectului, mai sunt de obținut câteva avize
 • Acum 2 days PubliNews
  Muzică, film, teatru și bunătăți mediteraneene – surprizele din acest weekend în Iulius Parc
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE