Din oras

Încă un loc de joacă din Cluj-Napoca este un PERICOL pentru copii

Părinții reclamă nereguli la un alt loc de joacă din municipiu. Din declarațiile acestora, pavajul din Parcul Între Lacuri cedează indiferent de câte ori a fost reparat, iar în week-end un copilaș și-a prins piciorul între aceste pietre care s-au deplasat din nou.

„Parcul „Între Lacuri”, strada Mureșului Cluj Napoca. Pavajul care acoperă conductele de apă cedează după fiecare reparație, sistemul este prost și periculos. Băiețelul nostru și-a prins piciorul în el!!! De curând a fost reparat, însă a cedat iar. Este necesară evaluarea și schimbarea acestui sistem, căci este un PERICOL!”

„Problema persistă. Azi un copil și-a prins piciorul între aceste pietre, adică sub greutatea lui. S-a răsucit și i-a prins piciorul. Toate pietrele stau sa cadă”, susțin părinții.

 

Ziar de Cluj atrăgea zilele trecute atenția asupra nemulțumirilor părinților vizavi de un alt locul de joacă. Este vorba de parcul de pe Malul Someșului acolo unde a fost pusă pe jos scoarță de copac, iar așchiile le intră copilașilor în mânuțe.

Citește și:

O mămică, despre noul loc de joacă de pe Malul Someșului: „Tocmai am scos a noua așchie din mânuțele copilului”