Politica

Încă o trădătoare din PSD trece la PNL

Încă un primar PSD din Cluj sare în barca PNL. Ultima trădătoare este Liliana Moldovan, primarul comunei Ceanu Mare. Anunțul a fost făcut chiar de către Liliana Moldovan noaptea trecută pe pagina sa de Facebook. 

”Dragi locuitori ai comunei Ceanu Mare ,cred ca a venit momentul sa va anunț oficial ,ca la urmatoarele alegeri locale voi candida din partea PNL . Aceasta decizie a fost luată ,in urma a numeroase discuții pe care le-am avut cu colegii din consiliul local și cu foarte mulți dintre dumneavoastră .Doresc sa va aduc la cunoștința ,ca mi se pare firesc sa fac parte dintr-o echipa adevarata care dorește sa ne sprijine și sa ne susțină proiectele in scopul dezvoltării comunității noastre . De asemenea ,vreau sa fac precizarea ca nu am nimic personal cu foștii colegi din PSD ,dar in timp s-a dovedit ca mulți dintre dinsii doresc numai funcții fiind mai puțin interesați de soarta celor care i-au votat in 2016 .Scopul meu și a echipei mele este de a sprijini oameni care doresc la rindul lor sa ne sprijine in dezvoltarea comunei noastre și așa cum am mai spus de nenumărate ori sa trăim cu totii decent .Va mulțumesc dragi cenani ,ca ați avut încredere in mine cum și eu am avut și voi avea încredere in dumneavoastră ca veți face in continuare alegerea potrivită pentru a duce la bun sfirsit proiectele care acum sunt in derulare și pentru accesarea in continuare a multor proiecte noi pe care vi le voi prezenta și dumneavoastră .
In acest moment ,datorită situației critice in care ne aflam ,datorită numărului foarte mare de persoane infectate cu acest virus care ne-a dat tuturor viața peste cap ,eu personal nu cred ca vor fi alegeri la data stabilită respectiv 27 Septembrie dar indiferent de data la care ele vor avea loc am considerat ca este necesar sa aveți și dumneavoastră cunoștința de aceasta decizie . Va doresc multă sănătate sa avem grija și respect unii fata de altii și sa speram ca vom trece cu bine cu totii peste aceasta încercare . Doamne ajuta ! Cu stima primar Moldovan Liliana !”, este mesajul postat la ora 01:00 noaptea. 

Citește și:

Ghita Simon, nulitatea politica din fruntea PSD Cluj, promitea in prima sedinta de „instalare” ca niciun primar PSD nu va pleca cat timp e el acolo. Intre timp, au plecat 15. Si mai pleaca. Ghita, falimentatorul politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *