Din oras

În timp ce Poliția și Jandarmeria face sluj la Untold, Cluj-Napoca rămâne la cheremul vandalilor: Aproape toate oglinzile rupte la maşini, pe o stradă din Mănăştur

Pe strada Almaşului din cartierul Mănăştur în dimineaţa de vineri, 4 august şoferii cu maşinile parcate lângă troutar aveau oglinzile rupte. 

  • Clujenii dau vina pe festivalierii UNTOLD pentru distrugerile şi spun că acesta este efectul faptului că poliţiştii sunt mobilizaţi în zona festivalului, iar celelalte zone din oraş sunt abandonate.

„Strada Almaşului aproape toate oglinzile rupte la maşini…”, a postat un clujean pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

„Legalele”, „Drogaţii de la UNTOLD”, scriu cei supăraţi pe zarva pe care festivalul a adus-o în oraş.

Normal că, fără nicio dovadă concretă și în afara discuției, pe forum a apărut un Martor al UNTOLD care susține că erau geamuri sparte și uşi zgâriateți înainte de circoteca Untold.

„Atunci tot cei de la UNTOLD erau de vină?”

Nu, dar este tot o dovadă a faptului că plătim poliție, jandarmerie și bonțideni locali degeaba. Și că festivalierii tot cu mațul gândesc. Miște ”mațieri”, am zice.

UPDATE: Până în acest moment, trei persoane au depus plângeri penale pentru distrugere, însă numărul mașinilor vandalizate este mai mare și proprietarii mașinilor vor fi contactați de polițiști.

”La data de 4 august, în cursul dimineții, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că pe strada Almașului au fost deteriorate autoturisme care se aflau parcate.

A fost constituită o echipă operativă, fiind demarate toate activitățile de cercetare la fața locului. Până în prezent au fost înregistrate 3 plângeri penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

În continuare se desfășoară activități informativ-operative pentru depistarea persoanelor bănuite”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj

 

Foto: Facebook – Info Trafic Cluj-Napoca