FOTOGRAFILA

În timp ce Boc livrează SF-uri și planșe frumos colorate, de mai bine de o lună se lucrează la Inelul rutier metropolitan, a doua centură a municipiului Oradea

Ar putea fi o imagine cu ‎2 persoane şi ‎text care spune „‎eBihoreanul Ştiri Bihor 222314:0 Inelul Rutier Metropolitan al Oradiei a ajuns la aproape 10% în doar o lună de la începerea lucrărilor FOTO ی Foto:SzilágyiLóránd Lóránd Foto:‎”‎‎

Stimați clujeni, mândri că sunteți clujeni, că-i fain la Cluj (findcă e fain), realizați, măcar în al 14-lea ceas că Însuși El Maestrul Randărilor și Excelența Polonicelor mâncate pe stomacul gol, primarul Emil Boc a reușit, imediat sunt 20 de ani, să vă livreze SF-uri și planșe colorate, să azvârle cu bani în tone de studii și prestudii de fezabilitate care zac prin sertare, să vă aburească de la ”tribuna” presei sale de chitanțier, să vă țină în țarcul minciunilor ca pe niște oi, scufundați în subdezvoltare, beton și dală, vopsea pe uliță?

Realizați că această minciună ridicată la rang de administrație va conduce iremediabil la regres atâta timp cât la 2 , 3 ore de Cluj , Oradea înflorește?

Unde credeți că vor merge marile investiții de capital privat, după ce se satură de muls imobiliar Clujul, după ce Boc nu mai are nimic să le dea moca: spațiu public pentru paranghelii șamd: în burgul cu ulițe vopsite, sau în cel cu infrastructură?

Oradea deja are Aquapark, malurile Crișului sunt făcute cu bun simț și estetică. În plus, deja au și pasajele subterane: 4 la număr.

Voi aveți doar subvenții la transport, căldură, ceaiuri dansante, pachete cu ”Vegeta” de 2 sau 3 ori pe ani și un pod plin de minciuni cu ce OSĂ se facă. După imediat 10 ani, singurul lucru cert sunt 2 kilometri de Centură metropolitană care OSĂ se facă. DOI KILOMETRI!

Împăratul Minciunilor n-a fost capabil (nu el personal, filaizării fără coloană de care s-a înconjurat și care i-au adus firme de casă să se îmbuibe din banul public) să facă 1,5 kilometri de drum (ăla de la CREIC) decât în 7 ani, făcând muci 15 milioane de euro!

CITEȘTE:

Cum a spart Primăria 15 milioane de euro în mai puțin de 7 ani pentru un drum impracticabil

Între timp au înflorit în acest Oraș condus ca o satrapie doar Urbanismul de Cumetrie, sinecurile de partid pe bani publici, conturile firmelor de casă din ”bocărie”.