Politica

ÎN SFÂRȘIT: S-A DECUPLAT CÎȚU DE LA SCAUNUL DE PREMIER! Conectat online la ședință, Florin Cîțu l-a propus pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. A fost votat în unanimitate

Președintele PNL, Florin Cîțu, l-a propus pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. Că, vorba aia: E mai importantă țara decât un om…

Liderul liberalilor nu participă fizic la ședința liberalilor, care a început la ora 14 în sediul din Aleea Modrogan (deși e pe undeva prin apropiere), ci s-a conectat online. Propunerea a fost votată în unanimitate.

Prim vicepreședinții Gheorghe Flutur și Rareș Bogdan au confirmat votarea lui Nicolae Ciucă drept propunerea PNL pentru funcția de premier și au precizat că acesta va fi și șeful echipei de negociere. Tot Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur au anunțat că și că mandatul lui Florin Cîțu la șefia PNL nu e periclitat de decizie.

PNL urmează să se întâlnească cu PSD la ora 16.00 pentru a negocia numele viitorului premier. Liderii liberali au mai votat ca Nicolae Ciucă să facă parte din echipa de negociere în calitate de premier desemnat.

PSD l-a votat, miercuri, pe Marcel Ciolacu drept propunerea partidului pentru funcția de premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *