Din oras

În plină epidemie de coronavirus, clujenii sunt nevoiți să meargă la Primărie pentru a-și plăti locurile de parcare

În ciuda tuturor măsurilor luate pe Boc pentru a evita prezența la ghișeele primăriei, nimeni nu s-a gândit la cei care dețin un loc de parcare și trebuie să-l achite. Locurile rămase neeachitate sunt redistribuite celor care și-au depus cereri. 

Clujenii sunt nevoiți să iasă din casă și să se prezinte la primăriile de cartier, chiar dacă toată lumea recomandă evitarea deplasărilor. Datorită lipsei acute a locurilor de parcare din cartiere, nimeni din Cluj-Napoca nu își poate permite să rămână fără loc de parcare.

Această problemă a fost sesizată de către clujeni, speriați că sunt nevoiți să se prezinte la primărie. Aceștia au solicitat posibilitatea achitării online, la fel ca și în cazul altor taxe.

”Pentru plata abonamentelor anuale de parcare nu exista posibilitatea de plata online. Avand in vedere situatia actuala, nu se poate prelungi termenul de 31 martie? Sau sa un cont bancar unde sa facem plata si un mail unde sa trimitem documentele necesare prelungirii abonamentului”, solicită un clujean.

Boc a convocat o ședință de îndată prin care va prelungi perioada de plată a parcărilor până în data de 30 iunie. Aceasta este o măsură bună, dacă informația ajunge la toți clujenii. Sunt multe persoane care vor prefera să plătească parcarea mai repede, pentru siguranță, astfel că în acest oraș de cinci stele al inovării se putea găsi o variantă pentru a achita online abonamentele de parcare. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *