Din oras

În Parkingul Primăverii a venit dezgheţul pe canalizare. Ziar de Cluj arăta că e o mizerie de lucrare la nici un an de la „inaugurare” (bănuim că despre „recepţie” nu putem vorbi)

În 24 septembrie 2020, avea loc şedinţa Consiliului local Cluj-Napoca pentru darea în administrare a celui de-al nouălea parking chipurile finalizat din municipiul Cluj-Napoca, urmând ca în câteva zile să înceapă distribuirea locurilor de parcare pentru cetăţenii clujului.

Un an mai târziu, Ziar de Cluj demonstra prin fotografii ce ghenă de gunoi devenise acest parking. Deh, veţi zice, lipsa de civilizaţie a mult prea civilizaţilor clujeni. Dar noi am demonstrat că, după inaugurările electorale s-a așternut nepăsarea administrației locale.

Că aşa e la Cluj (unde e fain): totul durează până la momentul în care se poate trage în chip şi clip electoral Însuişi El, Excelenţa Sa şi Maestrul, Primarul Emil Boc.

CITEŞTE: Parkingul Primăverii – o parcare „degeaba”, plină de mizerie

Ei bine, revenim cu o filmare de ieri (luni 27 februarie 2023), în care arătăm cum s-a adâncit nepăsarea administratorului clujean faţă de un bun al oraşului – cum se degradează instalaţiile din interior şi municipalităţii i se rupe la 3 kilometri de cot de situaţie:

Realizaţi cam cum se degradează şi restul lucrării, nu?

Cum vă mai ziceam: Cluj-Napoca trăieşte în propria iluzie: minciunile lui Emil Boc.