De cartier

În Mărăști, de abia după 3 luni după ce oamenii și-au demolat garajele, Primăria se hărnicește să amenajeze zona cu borduri

În anumite zone din cartierul Mărăști, demolarea garajelor era în toi la începutul lunii august. Somați de Primărie, oamenii și-au făcut treaba și au dat jos cu barosul garajele care le protejau mașinile de grindină, rămânând cu autoturismele expuse la toate capriciile vremii.

Au trecut 3 luni de când clujenii care locuiesc pe străzile Cernavodă și București au rămas fără garaje. De atunci, își parchează mașinile, care cum poate, pe terenul accidentat rămas după demolări.

Mai târziu, dar mai bine decât niciodată, Primăria a ajuns însă și în această zonă, unde, de la începutul acestei săptămâni, RADP amenajează spațiul rămas în urma defunctelor garaje, cum altfel, decât cu borduri!

În contextul schimbărilor climatice care aduc și la Cluj fenomene meteo extreme, oamenii ar avea nevoie, în parcare, nu doar de borduri și de linii albe trasate cu vopsea pe asfalt, ci și de copertine.

„Eu am vrut să protestez, le-am zis la oameni, dar nu ai cu cine! Soarele arzător și grindina sunt cei mai mari dușmani ai mașinii! Ne pune să dărâmăm garajele pentru ca să ne facă parcări. Va arăta frumos, nu zic! Dar dacă ne-am face măcar copertine, să ne fie protejate mașinile! Cum o să procedăm, o să le reparăm de 3 ori pe an pe Casco, după fiecare furtună cu grindină?”, se întreba, în urmă cu 3 luni, un clujean care dădea de zor la baros, punând astfel umărul la modernizarea Clujului și la creșterea calității vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *