De cartier

În Mărăști, arborii au fost „toaletați” în stilul „măciucă”. A mai rămas din ei doar un băț, ușor îngroșat la un capăt

Scris de 962

În Mărăști, în zona străzii Scorțarilor, copacii au fost toaletați în sensul că au fost „aruncați la toaletă”. Nu este o situație singulară, clujenii semnalând, în mai multe zone ale orașului, toaletări care efectiv au distrus copacii.

„Primăria Cluj-Napoca – prin serviciul Spații verzi – alături de Eco Garden Construct și sub îndrumarea inginerilor coordonatori, continuă operațiunea de reformare a coronamentelor arborilor din municipiul Cluj-Napoca.

Această acțiune se desfășoară în special pentru protecția și conservarea spațiilor verzi și în același timp pentru a elimina crengile care reprezintă un pericol pentru oameni, cabluri sau clădiri. Așadar, în următoarea perioadă clujenii vor observa treptat apariția unei estetici corespunzătoare a arborilor din orașul nostru”, anunța, în 25 martie, pe pagina sa de Facebook, city managerul orașului ”smart”, Gheorghe Șurubaru.

Observați estetica deosebită a arborilor din Mărăști, în urma toaletării. Coronamentele copacilor au fost reformate sublim, în sensul că acum nu mai există:
ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 mins PubliNews
  „Field of Dreams” – noile colecții toamnă-iarnă din magazinele Iulius Mall Cluj inspiră la visare și emoție. Vino să le descoperi!
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Emil Boc: “Vom mapa educațional zona metropolitană”. Poate că cu sapa. Sau coasa
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Băiete, încă o tură de randări pe calculator şi powerpointuri pentru presa de chitanţier! Boc vorbeşte despre stadiul investiţiei care OSĂ fie în Borhanci. Stadiul e că s-au mai făcut nişte randări şi slide-uri în powerpoint
 • Acum 5 hours Din oras
  Municipaliteatea mai “articulează” 30 de milioane de euro în 40 de autobuze electrice. Care OSĂ stea în depou cam ca şi celelate
 • Acum 6 hours Eveniment
  BEAT LA VOLAN a rănit trei persoane pe Calea Mănăştur. Cum vă ziceam, genul acesta de inconştienţă ar trebui încadrat la tentativă de omor
 • Acum 7 hours Din oras
  I-au trebuit 20 de ani să “reglementeze” Urbanismul de Cumetrie. Cum OSĂ îl scuze Emil pe Boc că s-a construit haotic în Cluj-Napoca
 • Acum 8 hours General
  ROMÂNIA FURATĂ: Podul din Cluj care se termină într-un câmp cu porumb
 • Acum 8 hours Eveniment
  GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii
 • Acum 9 hours Politica
  LUCIAN BODE A TRECUT LA AMENINȚĂRI: ”Cu toți cei care mă vor acuza de acum înainte că am secretizat-o mă voi întâlni în instanță pentru că prea mult și-au bătut joc. Au citit-o de nu mai are coperți/ E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”
 • Acum 10 hours Straineze
  Viktor Orbán, declarații din genunchi: “Rusia nu a căzut deloc în genunchi, în timp ce economiile europene se dărâmă. Trebuie schimbată politica de sancţiuni a UE”
 • Acum 1 day In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 1 day In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE