Rautacisme

În lipsa unor realizări palpabile, fără să avanseze 1 milimetru din ce 2 antamați la Centura metropolitană, cu Centrul vraiște, Baronul OSĂ se laudă cu niște ”cremă”

Aflăm din pupincurpresa lacală de chitanțier că Prima Conferință Eurocities organizată vreodată în Estul continentului va avea loc la Cluj-Napoca în luna mai. Și că Baronul OSĂ de Cluj-Napoca se laudă cu ”crema” și ”spuma” primarilor care vor vizita Orașul în buza alegerilor de care îi este tot mai frică, ca să dea un semnal electoratului: că proiect european, că democrație, că continuarea proiectului, bla-bla-bla grețos până la vomă deja.

”Câteva sute de participanți vor fi la Cluj, la cel mai important eveniment al anului în materie de administrații publice locale și regionale din Europa.

Faptul că pentru prima dată o asemenea reuniune a primarilor mari din Europa se ține la Cluj este și o recunaștere a rolului pe care orașul nostru îl are în Europa, dar și al faptului că este un model de colaborare cu alte orașe”.

”Se va da un puternic mesaj de susținere a democrației și a valorilor pe care le presupune democrația, astfel ca la alelegri să avem o majoritate consistenta care să continue proiectul comun europen”.

Baroane, vezi că ne doare fix unde te doare și pe tine de bunăstarea și confortul nostru făcute praf cu ”Antoaldele” pedofilului tău preferat, cu lucrările de calitatea unei buzi din fundul curții de la satul natal, betonări și dalări executate cu firmele tale de cumetrie, de toate blocurile trîntite peste case și toate mânăriile imobiliare făcute de Urbanismul Tău de Cumetrie, de toți pulifricii tăi de partid plantați în funcții mănoase fără a produce nimic altceva decât ”groapă” la bugetul Orașului, că-ți vin ție în vizită niște primari din orașe vestice, chipurile să-ți sprijine proiectul european fix înainte de alegerile europarlamentare și locale.

Adică proiect european este abuzul în funcție, acțiunea printre legi în funcție de cum vor mușchii tăi politici, Baroane? Toate mânăriile făcute cu firmele de casă, avizele date pe ochi frumoși sunt proiect european?

Ai obrazul gros să ne vorbești tocmai tu despre democrație care selectezi după cum ești pupat în cur cu ce presă stai de vorbă, cui îi răspunzi conform Legii 544, pe cine primești în audiență. Tu vorbești despre democrație care te porți în Cluj-Napoca ca pe tarlaua de la Răchițele unde pășteai gâștele?

Te-ai baronit, Baroane, dar deja lumea vede cum consumi tot mai mult cu polonicul cel mare, că umbli gol de idei, înconjurat de javre care dau umile din coadă să-ți facă pe plac – javre după chipul și asemănarea ta.

Acum ne spui că ”dacă acest proiect e pus sub semnul întrebării, securitatea, pacea și liniștea europenilor vor fi puse sub semnul întrebării”.

Adică pacea și liniștea europenilor sunt dependente de hoțiile acoliților tăi Baroane? De abuzurile din Baronia Cluj-Napoca?

Ia măi dă-te mă, în spumele mării! Numai prostoii și hoții cu interes mai cred în maldărul de vorbe pe care-l scoți pe gură. Și te mai votează. Plus armata de milogi mituiți cu gratuități, ani de zile, cum mituia pușcăriașul Radu Mazăre babele din Constanța cu pui congelați.

Ai grijă că ”Roata” nu stă tot timpul sus. Ți-a trece vremea și ție, chiar dacă nu-ți doresc să-l întovărășești pe Mazăre. Și nici pe Cherecheș.

Măcar fugi la Bruxelles cât timp mai poți și ești lăsat la graniță!