Vocea ta

În Gheorgheni zeci de garaje zac nefolosite, în timp ce șoferii care nu au unde parca sunt amendați de polițiștii locali

Un cititor care locuiește pe aleea Bizușa din Gheorgheni ne-a semnalat că în zonă sunt zeci de garaje, multe dintre ele nefolosite, care ocupă spațiu inutil în timp ce alți cetățeni nu au unde să își parcheze mașinile. 

„În timp ce Primăria se laudă cu demolarea garajelor, într-o zona din Cluj nu există parcări și nici nu demolează garajele astea. Dar amenzi se dau. Mai mult de 100 de garaje din care peste jumatate sunt abandonate, dovadă stau buruienile din fața ușilor”, ne-a transmis clujeanul.

Clujeanul reclamă faptul că în lipsa locurilor de parcare mulți locuitori din zonă sunt nevoiți să își lase mașinile în locuri nepermise ceea ce atrage amenzi din partea Poliției Locale. De asemenea, au fost făcute zeci de cereri privind demolarea acestor garaje, care însă nu au primit un răspuns favorabil. 

„Haosul acolo e destul de mare. Amenzi zilnice, locuri de parcare nu, foarte multe bocuri înalte, locatari care au mașini și nu au locuri de parcare”, ne-a mai transmis clujeanul. 

Primăria Cluj-Napoca a demolat peste 500 de garaje în Gheorgheni, cele mai multe în zona străzilor Titulescu sau Rebreanu, însă au rămas multe alte zone care necesită atenție din partea Primăriei. Pentru această vară municipalitatea a anunțat că va demola alte 1000 de garaje din Mărăști și Plopilor. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *