Rautacisme

In cucta DNA si SRI fierbe si ciolan din Consiliul Judetean

Sa nu care cumva sa fiti atat de naivi, dragi cititori, sa credeti ca DNA nu a captat, in elaborata supraveghere facuta de SRI asupra familiei Cadar si a directorilor spagari, si alte fapte de arme colaterale.

Ca o picanterie, in interceptarile SRI, spun sursele noastre, apare faptul ca Olezia Cadar era suparata de faptul ca Stefan Cadar voia sa divorteze pentru celebra Paula, atat de indragostit era de ea. Dar mai apare un lucru interesant, o relatie total “nepotrivita” a unui consilier de-al lui Horea Uioreanu, care ar fi avut profunde legaturi cu Fanica Cadar (sic!). In fapt, nu am putea sa zicem ca e chiar consilier, ci un carator de influenta neautorizat depre care asteptam cu mare interes date noi de la DNA. Va fi un weekend plin de emotii, fiindca oricat ati crede dumneavoastra ca nu conteaza aceste detalii, s-ar putea ca posibilul divort sau spectrul a 4-5 ani de parnaie sa ii faca pe cei retinuti sa vorbeasca mai mult decat s-ar astepta Fanel Cadar.

Felicitari Elenei Botezan, sefa DNA Cluj, precum si procurorilor din ancheta, dar si ofiterilor SRI care fac de multe ori munca anonima a supravegherii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *