FOTOGRAFILA

IMAGINI EXTREM DE ÎNĂLȚĂTOARE CU ”E FAIN LA CLIUJ”. O fi fiind fain când arestează Untold orașul, în rest, poate ne spune Emil OSĂ Boc dacă i-ar place așa ceva sub geam

Scris de 1368

Emil OSĂ facă împreună cu Boc tot felul de chestii, numai administrație în interesul cetățenilor nu. OSĂ facă cea mai mare creșă din mapamondul cunoscut, OSĂ meargă în mersul piticului timp de o lună de acasă la birou și de la birou acasă, OSĂ facă enorm de multe Aqua Park-uri, OSĂ facă Bazin Olimpic în pantă, OSĂ finalizeze Turnul Pompierilor, OSĂ inaugureze noua clădire a Filarmonicii clujene, OSĂ daleze fiecare fir de iarbă, OSĂ dea gata metroul și Centura Metropolitană.

Și când OSĂ credem că a terminat totul de făcut, tot OSĂ mai apară cu ceva de zis pe gură din fața unui microfon prietenos, acolo de unde azvârle cu banii clujenilor pe PR mincinos, fără să fie deranjat cu întrebări incomode.

Deocamdată OSĂ mai facă niște studii de fezabilitate, OSĂ mai angajeze în sinecuri niște cărători de geantă de-ai partidului, OSĂ se mai laude cu băncuțe cu USB de care se bucură wireless porumbeii șamd.

Clujenii încep să vadă cât de gol e Excelența Sa, Însuși El, Maestrul. Și ne scriu. Și ne trimit fotografii. Și se întreabă, cât mai poate minți?

Pentru Emil Boc, dar v-o zicem de un deceniu imediat, ca să ne urâți pe noi, nu lenea voastră de schimbare, pentru Emil Boc Cluj-Napoca este o stradă în Centru, o piață și un parc în care-și face mendrele amicul său cu Untoldul. De 18 ani se lucrează de zor numai în aceste locații: dale peste dale, vopsea peste vopsea, să nu se vadă cum sunt serviți cei din clientela de Urbanism de Cumetrie cu blocuri peste case, case peste blocuri, blocuri între blocuri șamd. Apoi tot Emil Boc are tupeul să spună că ”nu se mai poate”, că ”circulația”, ”că să se meargă pe jos” șamd.

Periferia există din când în când. Iată un caz, strigător la cer (pe care nu-l lăsăm așa, doar la poze și relatare, chiar vrem să vedem că niște unii chiar plătesc):

”Stimata redactie,

de ani intregi, la punctul gospodaresc din Piata Abator nr. 1 se pune in pericol sanatatea publica: cetatenii arunca deseurile la nimereala, se lasa aici deseuri din constructii, mobilier vechi, aici sunt hraniti zilnic sute de porpumbei, sobolani samd.

Ce face Politia Locala? In loc sa-si indeplineasca atributiile de serviciu, aplica amenzi nelegale chiar celor care sesizeaza aceste abuzuri. Scopul este clar: intimidarea cetatenilor pentru a preveni formularea sesizarilor in viitor, incercand sa se creeze falsa aparenta ca totul ar fi in regula.

Instanta competenta analizeaza situatia, mai ales in conditiile in care abuzurile politistilor locali implicati sunt cunoscute din presa publicului clujan, unul dintre acestia a mai fost sanctionat disciplinar chiar de primarul Emil Boc in urma cu doar 10 luni.

Oare de ce, de ani intregi politistii locali lezeaza onoarea si demnitatea institutiei din care fac parte?”

Deci, Maestre?

Întrebi și tu la Poliția locală ce și cum? Mai ales că în Piața Abator se construiește de zor.ULTIMA ORĂ

 • Acum 12 hours Politica
  Șeful SRI, Eduard Hellvig, despre legile securității: “Societatea românească și decidenții politici să se hotărască ce rol vor să atribuie serviciilor de informații. Nu putem fi în același timp un fel de pompieri chemați să stingă incendiile provocate de alții și apoi acuzați că le-am stins”
 • Acum 13 hours Eveniment
  AȚI VĂZUT-O, SUNAŢI LA 112! MINORĂ de 14 ani, dispărută dintr-un centru de minori din Cluj
 • Acum 13 hours Politica
  De unde OSĂ scoată Boc banii? Camera Deputaților: Primăriile trebuie să aloce cel puţin 30% din buget pentru activităţi sportive pentru copii şi juniori
 • Acum 13 hours General
  După cele 600 de BMW-uri, Poliția ar putea cumpăra și 75 motociclete de viteză de la firma prietenului președintelui Iohannis
 • Acum 13 hours Politica
  MAI SUNT CEVA LIPITORI DE AFIŞE ŞI AMANTE DE ANGAJAT ÎN PITA PUBLICĂ: Deputații votează o nouă excepție. Se pot organiza concursuri pentru posturile vacante din Parlament, deși angajările la stat sunt înghețate
 • Acum 15 hours Din oras
  Emil Boc susţine că OSĂ intre în programul “o masă caldă” şi alte şcoli
 • Acum 17 hours In vizor
  În ședinta de Consiliu Local din 7 octombrie 2022, lidera femeilor PNL din Cluj își primește blocul de 5 etaje cu vedere și acces la parc. Îi face Boc și ”priveliște” de 5 stele, pe banii clujenilor, la blocul care răsare ca o sulă între case
 • Acum 18 hours General
  După păruiala cu Șoșoacă din Capitală, George Simion vine să se cațere pe Tricolor și la Cluj
 • Acum 19 hours Politica
  Numai marinar n-am mai avut la Educație: Ligia Deca își anunță obiectivul: ”O reformă în educație, incluzivă şi fără agendă prestabilită, bazată pe studii şi pe acord social”
 • Acum 19 hours Din oras
  Da, și? Aproape 70% dintre IT-iştii din România lucrează în București, Cluj și Timișoara, dar Cluj-Napoca tot la poveștile despre cum OSĂ facă Boc digitalizare rămâne
 • Acum 20 hours Eveniment
  Senatul a decis: Șoferii de mopede și motociclete nu mai sunt obligați să aibă trusa de prim-ajutor la ei, ca răspuns la o metodă prin care aceștia erau amendați de către polițiștii din Cluj
 • Acum 20 hours Din oras
  BEAT LA VOLAN AR TREBUI SĂ ÎNSEMNE TENTATIVĂ DE OMOR CU PREMEDITARE: Un bărbat beat conducea pe B-dul 21 Decembrie 1989. Mai mulți șoferi, prinși la volan beți sau drogați în Cluj
 • Acum 20 hours Politica
  TEME-TE CÂND POLITICIENII ANUNȚĂ CĂ NU SE MAI FAC ANGAJĂRI LA STAT: ANAF vrea să scoată la concurs mii de posturi vacante. Nu mai are cine fugări în teritoriu babele care vând lobodă neaccizată?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE