Din oras

Ideea ta, bucuria comunității. Zilele Clujului vor să fie după ideile și asemănarea clujenilor

Zilele Clujului pot fi cu adevărat ale orașului și ale locuitorilor, având în vedere că organizatorul, Primăria Cluj-Napoca, a lansat apelul de idei pentru a XI-a ediție. 

Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și nu numai să transmită idei și propuneri de proiecte pentru conturarea programului din acest an. Ai o idee? Dacă nu o trimiți, nu vei afla niciodată cât de bună sau „nebună” a fost.

Ediția aniversară desfășurată anul trecut a fost un spectacol care timp de patru zile a oferit clujenilor și turiștilor emoție, zâmbete, bucurie și nu în ultimul rând, un veritabil motiv de sărbătoare.

„Încet – încet am devenit mai mult decât un oraș. Am devenit o comunitate puternică, unită, armonioasă, multiculturală” – așa a început anul trecut spectacolul de drone, cu definiția a ce suntem astăzi la Cluj-Napoca.

Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități: în fiecare an, publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip contribuie la realizarea programului noii ediții prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Zilele Clujului vor avea loc în acest an în perioada 18-21 mai.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 14 aprilie 2023.