In vizor

Iată cum se cheltuie banii la Cluj-Napoca. O sală de sport de 2 milioane de LEI, reparată cu 3 milioane de EURO

Modul în care se face risipă în Primăria lui Boc este strigător la cer. Este incredibil ca o sală de sport care a costat 2 milioane de lei trebuie acum reparată cu 3 milioane de euro. Și nu, Boc nu crede că vina este în Primărie, ci la constructori. Păi, domnule Boc, cine a făcut recepția? Cum justificați o sumă atât de mare pentru reparații? De acești bani mai bine făceați altă sală de sport.

Ziar de Cluj a scris deja pe larg despre această hoție din bani publici, puteți citi toate detaliile tehnice și istoria incompetenței administrative care a pus în pericol elevii Colegiului George Coșbuc printr-o lucrare prost executată. Azi doar venim cu câteva întrebări de bun simț.

Citește și:

Nu vi se pare stupid dragi clujeni, mândri că sunteți clujeni, să dați acum 3 milioane de euro din banii voștri pentru o lucrătură de 2 milioane de lei (tot banii voștri) numai din cauză că beneficiarul, non-administrația publică clujeană, nu a recepționat cum trebuie lucrarea, nu a urmărit-o în fazele ei intermediare?

Dragi procurori clujeni, când vă treziți din somnul de frumusețe, nu verificați cine a fost diriginte de șantier?

Cine a făcut recepția, ce acte intermediare s-au semnat conform legii?

Domnule Boc, clujenii merită răspunsuri la aceste întrebări, nu mai încercați să vă spălați pe mâini de responsabilitatea acestui eșec,