Politica

IA UITE, BRE, UNDE SE ASCUNDEA MICUȚUL DICTATOR! ”Europarlavramentarul” PNL, Rareș Bogdan: ”Dai în Șmeghen, dai în mine, dai în fabrici și ogoare, dai în clasa ciorditoare!”

Scris de 707
 • URÂT MAI DEFORMEAZĂ CARACTERUL OMULUI POLITICA! Rareș Bogdan amenință ”sabotorii” României: ”Sper din tot sufletul să nu fim nevoiți să trecem la acțiuni mai apăsate”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan susține că în chestiunea aderării României la Schengen, țara noastră îndeplinește toate condițiile, iar informațiile venite pe surse arată că vom avea un raport favorabil din partea președinției cehe la Uniunea Europeană.

În acest context, Rareș Bogdan a transmis un mesaj către țările care s-ar putea opune aderării României la Schengen și a explicat că țara noastră va acționa cu totul diferit față de prezent, dacă vom fi sabotați politic.

”Eu sper din tot sufletul să nu fim nevoiți să trecem la acțiuni mai apăsate decât până acum. Toate țările care vor vota pentru accederea României la Schengen trebuie să țină cont de toate detaliile.

Dacă aceste lucruri nu se vor întâmpla, vom acționa cu totul diferit, dar sper să nu fie cazul.”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3 CNN.

Păi, un detaliu de care ar trebui să se șină cont, este mizeria făcută ieri în Justiție, mizerie prin care politicieni devalizatori dovediți scapă și din și de binemeritata pârnaie.

Prin urmare, în mintiuca lui, a spune ce crezi, a îți exprima opinia, înseamnă a fi ”sabotor”!? Pe când și noi, cetățenii României care credem și susținem că toată șleahta politică devalizatoare din România ar trebui să nu fie admisă nicăieri în lumea civilizată decât după un control îndelungat, la piele și-n toate orificiile, vom fi considerați ”sabotori”?

Măi, ”putinică”, ia prezintă-ne nouă o demisie, ceva!ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 6 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 6 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 12 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 12 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 12 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 1 day General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 1 day Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE