Politica

IA UITE, BRE, UNDE SE ASCUNDEA MICUȚUL DICTATOR! ”Europarlavramentarul” PNL, Rareș Bogdan: ”Dai în Șmeghen, dai în mine, dai în fabrici și ogoare, dai în clasa ciorditoare!”

  • URÂT MAI DEFORMEAZĂ CARACTERUL OMULUI POLITICA! Rareș Bogdan amenință ”sabotorii” României: ”Sper din tot sufletul să nu fim nevoiți să trecem la acțiuni mai apăsate”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan susține că în chestiunea aderării României la Schengen, țara noastră îndeplinește toate condițiile, iar informațiile venite pe surse arată că vom avea un raport favorabil din partea președinției cehe la Uniunea Europeană.

În acest context, Rareș Bogdan a transmis un mesaj către țările care s-ar putea opune aderării României la Schengen și a explicat că țara noastră va acționa cu totul diferit față de prezent, dacă vom fi sabotați politic.

”Eu sper din tot sufletul să nu fim nevoiți să trecem la acțiuni mai apăsate decât până acum. Toate țările care vor vota pentru accederea României la Schengen trebuie să țină cont de toate detaliile.

Dacă aceste lucruri nu se vor întâmpla, vom acționa cu totul diferit, dar sper să nu fie cazul.”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3 CNN.

Păi, un detaliu de care ar trebui să se șină cont, este mizeria făcută ieri în Justiție, mizerie prin care politicieni devalizatori dovediți scapă și din și de binemeritata pârnaie.

Prin urmare, în mintiuca lui, a spune ce crezi, a îți exprima opinia, înseamnă a fi ”sabotor”!? Pe când și noi, cetățenii României care credem și susținem că toată șleahta politică devalizatoare din România ar trebui să nu fie admisă nicăieri în lumea civilizată decât după un control îndelungat, la piele și-n toate orificiile, vom fi considerați ”sabotori”?

Măi, ”putinică”, ia prezintă-ne nouă o demisie, ceva!