Politica

Horia Nasra despre „solidaritatea” Consiliului Județean Cluj cu Franța: „Clujenii nu pot fi păcăliți de acest populism jenant”

Incendiul devastator din Paris a mobilizat și Consiliul Județean Cluj. Consiliul Județean a hotărât să trimită 21.000 euro pentru refacerea Catedralei Notre-Dame din Paris. Gestul Consiliul Județean nu i-a impresionat pe deputații clujeni. Horia Nasra, liderul PSD Cluj, declară că Executivul Consiliului Județean ar trebui să fie „solidar” și cu oamenii de la Pata Rât

„Tragedia din Paris ne-a întristat pe toți, însă sunt încrezător că francezii dispun de toate resursele să reabiliteze catedrala, o moștenire culturală și spirituală a Europei, nu doar a Franței.

 

Însă populismul nu cunoaște limite. Dacă în ultimele 24 de ore, miliardarii Franţei au anunţat donaţii de sute de milioane de euro pentru reconstrucția catedralei Notre-Dame, Executivul Consiliului Județean Cluj a decis să fie ”solidar” cu Europa și Franța într-un stil penibil de populist, anunțând că instituția donează 100.000 lei, circa 21.000 euro.

 

Oare cu cetățenii din Pata Rât sunteți solidari domnilor Vákár István și Alin Tișe? Oare nu mai elegant era să plătiți din buzunarul dumneavoastră această sumă, așa cum a anunțat că face Gabriela Firea?

 

Să vă fie rușine ! Clujenii nu pot fi păcăliți de acest populism jenant… pe banii lor”, declară Horia Nasra, liderul PSD Cluj. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *