Politica

Horea Uioreanu in Baciu – l-au primit cu huiduieli, i-au urat drum bun in aplauze

Asa cum demult sperau comunele Clujului, asociatia metropolitana a prins contur. Primul sau atribut, acela de a organiza transportul intre localitatile membre, a devenit insa motiv de disputa intre localnici, dar si intre acestia si mai marele judetului.

Prezent astazi in Baciu la o intalnire cu cetatenii si cu primarul din localitate, Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost primit intr-o atmosfera mai putin prietenoasa.

„Au fost cateva reactii. Vreo 15-20 de persoane l-au huiduit cand l-am prezentat, dar dupa ce a vorbit despre transportul in comun a plecat in aplauze”, spune Florin Moldovan, primarul comunei clujene, care sustine ca 100% din locuitorii de acolo vor sa circule cu Ratuc.

Si Uioreanu spune ca vizita in Baciu a fost un succes.

„Au fost vreo 500 de oameni acolo si am fost primit foarte bine. La inceput a fost un pic de rumoare, dar am fost aplaudat si incurajat la final. Eu am avut curajul sa ma duc la oamenii aia, sa ma uit in ochii lor si sa le vorbesc despre o problema care ii doare: transportul in comun”, a declarat presedintele CJ pentru Ziar de Cluj.

Acesta a mai spus ca la inceputul saptamanii viitoare va depune o cerere pentru a face parte din asociatia metropolitana.

sursa foto: bzc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *