Politica

Horea Uioreanu in Baciu – l-au primit cu huiduieli, i-au urat drum bun in aplauze

Scris de 566

Asa cum demult sperau comunele Clujului, asociatia metropolitana a prins contur. Primul sau atribut, acela de a organiza transportul intre localitatile membre, a devenit insa motiv de disputa intre localnici, dar si intre acestia si mai marele judetului.

Prezent astazi in Baciu la o intalnire cu cetatenii si cu primarul din localitate, Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost primit intr-o atmosfera mai putin prietenoasa.

“Au fost cateva reactii. Vreo 15-20 de persoane l-au huiduit cand l-am prezentat, dar dupa ce a vorbit despre transportul in comun a plecat in aplauze”, spune Florin Moldovan, primarul comunei clujene, care sustine ca 100% din locuitorii de acolo vor sa circule cu Ratuc.

Si Uioreanu spune ca vizita in Baciu a fost un succes.

“Au fost vreo 500 de oameni acolo si am fost primit foarte bine. La inceput a fost un pic de rumoare, dar am fost aplaudat si incurajat la final. Eu am avut curajul sa ma duc la oamenii aia, sa ma uit in ochii lor si sa le vorbesc despre o problema care ii doare: transportul in comun”, a declarat presedintele CJ pentru Ziar de Cluj.

Acesta a mai spus ca la inceputul saptamanii viitoare va depune o cerere pentru a face parte din asociatia metropolitana.

sursa foto: bzc.roULTIMA ORĂ

 • Acum 30 mins Rautacisme
  A fost desființată o tabăra ilegală în Parcul Est. Administrația locală îi roagă pe clujeni să patruleze în locul Poliției locale care este pusă la îngrășat, să-și merite ”Prima de Osânză”
 • Acum 2 hours Justitie
  Bode vs UBB Cluj-Napoca începe cu o amânare
 • Acum 3 hours In vizor
  Cu mobilizare, la sfârșitul acestui an, OSĂ avem inaugurat un nou tronson al Autostrăzii Transilvania
 • Acum 3 hours Politica
  Guvernul vrea să își creeze propria companie de asigurări: polițele RCA, prețuri controlate de stat. Ciucă: “Am discutat cu CEC și ASF”
 • Acum 4 hours PubliNews
  Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj
 • Acum 4 hours Eveniment
  POATE DEVENI UTIL ŞI INUTILUL ŞURUBARU: SOS Cluj cere reinstalarea barierei plutitoare pentru deșeuri pe Someș. Cantitatea de gunoaie din râu e imensă
 • Acum 4 hours In vizor
  Transtelex: Regizorul Tompa Gabor l-a invitat la Cluj Napoca pe Janos Drabik, conspiraționistul-șef al Ungariei, recunoscut pentru teoriile lui despre cum controlează lumea evreii și masonii
 • Acum 4 hours Vocea ta
  #CMID: Țeapă dată cetățeanului, sub pavăza autorităților
 • Acum 5 hours Eveniment
  Blue Air intră în insolvenţă
 • Acum 5 hours In vizor
  PE CINE SĂ MAI CREZI? Federația Română de Fotbal anunță că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari: „Revizionismul nu este acceptat în fotbal”
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu: Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere
 • Acum 6 hours In vizor
  Csaba Asztalos, reacție fermă după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: „Nu știu ce au avut în cap”
 • Acum 6 hours Eveniment
  Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE