Din oras

High Class la Baza Sportivă Gheorgheni: rugină și suprafețe de joc deteriorate

Scris de 362

Nu s-a împlinit încă anul de când s-a deschis cea mai mare bază sportivă din oraș, că au început să apară și primele nereguli. Facilitățile din baza sportivă sunt gratuite și au ajuns să fie și de factură ieftină. Aspectul inițial, ca scos din reviste al complexului, începe să se degradeze. Rugina și mâzgălelile sunt la putere.

În baza sportivă Gheorgheni, cu care primarul Emil Boc s-a tot umflat în pene, administrația își face treaba din inerție. Altfel nu ne explicăm cum e posibil ca în mai puțin de un an de la deschidere, să apară atâtea nereguli. 

Detalii incredibile sar în ochii oricărui vizitator care se plimbă prin complexul sportiv și se uită atent în jur. Pe marginea unei piste de alergat, cimentul de la o gură de canalizare este spart și nu a fost refăcut. Mai grav este că și rugina a apărut în peisaj, deși nu demult s-a uscat vopseaua pe diversele aparate sportive. Lângă un teren principal de tenis, băltește apa și unul din cele două suporturi din metal care susțin fileul este ruginit. 

baza gheorgheni

Suprafața de joc a terenului este și ea de ”high-class”: plină de urme de cretă, semn că nu s-a ocupat nimeni recent de curățenie și întreținere. 
La toalete există urme lăsate de clujeni fără simți civic, care nu au fost acoperite de angajații complexului sportiv. Una din ușile toaletei pentru femei are o pată neagră. Ne întrebăm de câte ori pe săptămână se face curățenie și dacă se insistă pe detalii. 

Deși este foarte dotată, baza sportivă nu mai poate fi considerată de către municipalitate un etalon pentru alte orașe care ar vrea să ne calce pe urme. Întreținerea ei nu este pe măsura laudelor și recenziilor frumoase.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 1 hour Sanatate
  Crește numărul spitalizărilor: 35 de copii sunt internați cu COVID-19. Au fost depistate 162 de noi cazuri de COVID-19 la Cluj.
 • Acum 4 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 5 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 7 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 8 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 10 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 10 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 11 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 11 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE