Din oras

High Class la Baza Sportivă Gheorgheni: rugină și suprafețe de joc deteriorate

Scris de 362

Nu s-a împlinit încă anul de când s-a deschis cea mai mare bază sportivă din oraș, că au început să apară și primele nereguli. Facilitățile din baza sportivă sunt gratuite și au ajuns să fie și de factură ieftină. Aspectul inițial, ca scos din reviste al complexului, începe să se degradeze. Rugina și mâzgălelile sunt la putere.

În baza sportivă Gheorgheni, cu care primarul Emil Boc s-a tot umflat în pene, administrația își face treaba din inerție. Altfel nu ne explicăm cum e posibil ca în mai puțin de un an de la deschidere, să apară atâtea nereguli. 

Detalii incredibile sar în ochii oricărui vizitator care se plimbă prin complexul sportiv și se uită atent în jur. Pe marginea unei piste de alergat, cimentul de la o gură de canalizare este spart și nu a fost refăcut. Mai grav este că și rugina a apărut în peisaj, deși nu demult s-a uscat vopseaua pe diversele aparate sportive. Lângă un teren principal de tenis, băltește apa și unul din cele două suporturi din metal care susțin fileul este ruginit. 

baza gheorgheni

Suprafața de joc a terenului este și ea de ”high-class”: plină de urme de cretă, semn că nu s-a ocupat nimeni recent de curățenie și întreținere. 
La toalete există urme lăsate de clujeni fără simți civic, care nu au fost acoperite de angajații complexului sportiv. Una din ușile toaletei pentru femei are o pată neagră. Ne întrebăm de câte ori pe săptămână se face curățenie și dacă se insistă pe detalii. 

Deși este foarte dotată, baza sportivă nu mai poate fi considerată de către municipalitate un etalon pentru alte orașe care ar vrea să ne calce pe urme. Întreținerea ei nu este pe măsura laudelor și recenziilor frumoase.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 16 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 18 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 20 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 20 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 20 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 22 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 22 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 23 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 24 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 1 day Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE