Editorial

Hidosul din România care are să te lege cu mâinile la spate și are să te-mpuște în ceafă, deocamdată zace pe Facebook și o arde ”patriotic” în Parlamentul României

Scris de 1521

Preşedintele Ucrainei a avut, la începutul acestei săptămâni, o intervenție prin apel video în Parlamentul României. Volodimir Zelenski şi-a completat discursul cu imagini cu victimele masacrului făcut de armata rusă la Bucha, spunând că peste 300 de oameni au fost torturați, împușcați în cap sau în ochi: „Îmi cer scuze pentru imaginile dure, dar aceasta este realitatea, la fel de dură”.

Trec peste șurubărirea și legatul cu sârmulițe al transmisiei online realizate cu ajutorul pilelor politicienilor noștri angajate în Șparlament să se joace de-a digitalizarea, era de așteptat. Mă bucur și că gibonii AURolaci și tot smârcul de needucație pe care l-au târât în Parlamentul României nu au scuturat copacul prea tare și că mult prea vo-Luminoasa Șoșoacă a părăsit plenul.

Trec și peste ”onorata instanță” a lui Florin Cîțu: ori simte că i se apropie ceva pe tema achizițiilor boierești de vaccinuri, ori, trezit din beția e putere, s-o fi crezut în fața instanței din Statele Unite.

Dar nu pot să trec peste atitudinea deșeurilor cu față umană care scoteau sunete dezarticulate și afișau bannere injurioase în fața Parlamentului.

Acel mic grup de dezafectați mintal agățați de gardurile parcului Izvor cu scrijeliturile lor de tip ”Bucovina e România”, ”Libertate pentru Transnistria” și, mai ales, ”Zuie Melenski” sunt cei care mâine, dacă ar putea, și-ar lega ”dujmanii” inofensivi (copii, bătrâni, femei, că s-ar umple în izmene în fața unor bărbați), cu mâinile la spate și l-ar împușca în ceafă.

Ca o paranteză: că marii ”bărbați” AURolaci și ”șoșocari” se scapă în izmene dacă iei atitudine în fața lor, o dovedește și cum dezarticulatul acela ideologic care răspunde la numele de Simion și-a luat-o în freză la el pe bulă (că făcea transmisie în ”dinrect”) de la deputatul USL de Giurgiu, Bogdan Rodeanu: ”Georgică, degeaba ai tu tricolorul acolo, dacă tot pentru Moscova lucrezi”.

Un camion de cremă ”Nivea” pentru tovarășul Georgică, vă rugăm!

În rest, pentru a putea realiza defecțiunea logicii în plenul ei, ce înseamnă ”Libertate pentru Transnistria”? Adică față de Republica Moldova? Pai este deja liberă, plină de trupe rusești ”eliberatoare”. Și ce-au Zelenski și Ucraina cu Transnistria – aparține, sau a aparținut de Ucraina?

Acum ”Bucovina e România”, Republica Moldova nu mai este, că trebuie să elibereze Transnistria…

Atroce este modul în care toți acești dezaxați neagă crimele rusești în Ucraina, cum bagă din greu propagandă despre cum și-au omorât ucrainenii propriii oameni, numai ca să se victimizeze. Sau că sunt cadavre de ruși.

După cele peste 400 de cadavre de la Bucha, aflăm că vom mai avea parte de orori. Primărița satului Motîjîn din apropierea Kievului, soțul ei și fiul lor au fost împușcați și aruncați într-o groapă puțin adâncă, a anunțat luni un consilier din cadrul ministerului ucrainean de interne – astea sunt cadavre de soldați ”sovietici”?

Copiii uciși, bătrânii, femeile, sunt cadavre de soldați sovietici?

Ce abrutizantă copilărie trebuie să fi avut toți acești propagandiști ai Moskovei, ce mame tăvălite-n șuturi în burtă, că nu era ciorba la timp pe masă și stica de spirt lângă!?

Mai ales că rușii, în nemernicia lor, încep să anunțe, preventiv, orașele prin care au trecut și în care ucrainenii vor găsi gropi comune cu… ”ruși morți” și ”îmbrăcați” în trupuri ucrainene de copii, femei violate și bătrâni torturați…

General-maiorul Igor Konașenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării de la Moscova, a declarat marți că ”militarii celui de-al 72-lea centru ucrainean principal de operațiuni psihologice au efectuat o altă filmare în scenă a unor civili presupus uciși de Forțele Armate Ruse (…) pentru a distribui aceste materiale prin mass-media occidentală”.

Acesta a mai afirmat, pentru idioții utili ai Moskovei, că asemenea acțiuni au loc, de asemenea, în Sumî, Konotop, ”și alte orașe”.

Dar ce căutau armatele de orci rusești în orașele respective, nu mai bine stăteau acasă în țara lor și nu mai dădeau ocazia militarilor celui de-al 72-lea centru ucrainean principal de operațiuni psihologice să facă filme cu ”ruși morți” și ”îmbrăcați” în trupuri ucrainene de copii, femei violate și bătrâni torturați?

Și masacrul de la Katyn a fost negat și aruncat în cârca Germaniei naziste până când s-a dovedit că rușii, la ordinul lui Stalin, au ucis, sitematic, peste 170.000 de prizonieri de război polonezi, întreaga elită a Armatei și intelectualității Poloniei. Manualul de minciuni este acelasi: negare, negare, negare!

Nici o știre nu devine certitudine până când nu o dezminte Rusia…ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours General
  Bă!!! V-ați tâmpit de tot? Aveți un suspect de crimă pe fugă și nu avertizați populația???
 • Acum 3 hours Eveniment
  Un mesaj al zidarilor de acum 85 de ani a fost descoperit la demolarea unui pod din Sibiu: ”Zidari din Cluj cari au executat tincuiala specială din mozaic”
 • Acum 5 hours In vizor
  România Educată e o poveste: 75% din elevi sunt analfabeți digital, o arată un studiu
 • Acum 6 hours Justitie
  CSM l-a exclus din nou pe Cristi Danileț din magistratură. Reacția judecătorului
 • Acum 6 hours Politica
  Ovidiu Cîmpean, viitorul secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene
 • Acum 6 hours PubliNews
  În urma unei investiții de 500.000 euro, Farmec relansează brandul din portofoliu cu același nume
 • Acum 7 hours Eveniment
  FINAL TRAGIC: Tânăra dată dispărută a fost găsită moartă, împachetată în saci menajeri, lângă Aleșd
 • Acum 8 hours De cartier
  Valea Seacă a devenit Valea Plângerii pentru șoferi. În orice moment există riscul producerii de accidente din cauza gropilor
 • Acum 8 hours General
  Paraşutist de la Baza Câmpia Turzii, mort într-un exercițiu militar! Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar
 • Acum 8 hours Eveniment
  Un bărbat condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, prins pe stradă în Cluj
 • Acum 9 hours Din oras
  Clujul Verde: în buricul târgului velo-pietonal, vopseaua nu stă nicicum pe pistele de biciclete
 • Acum 10 hours De cartier
  Parcul Armătura: «Obiectivul nostru este să plantăm, nu să tăiem». Dar ca să plantezi, tre’ să tai
 • Acum 10 hours Eveniment
  ANAF Cluj plătește 470.000 lei pentru stabilirea valorii bunurilor sechestrate
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE