Eveniment

Haos la Poliția Locală a lui Bonțidean: Un polițist local, care se crede spion SRI, l-a dat în judecată pe Emil Boc – VIDEO

Un video în care apare polițistul local Ion Zvunca a fost făcut public. Acesta a fost filmat de un cetățean care îl acuză pe polițistul local că urmărește oameni, filmează cu drona în zona Aeroportului, iar șefilor din Primărie le este teamă de el. Mai mult, Zvunca l-a dat în judecată pe primarul Emil Boc.

”Zvunca Ion de la Primărie urmărește pe toată lumea și fuge tot timpul… Fără explicații. Filmează fără autorizație in zona aeroportului cu drona. Are aparat foto performant și binoclu…. Domnul Zvunca este un om foarte periculos, urmărește pe toată lumea … crede că lucrează la SRI . Șefilor lui din Primarie le este frica de el și nu reacționează nici într-un fel, împotriva lui. Toate terenurile din zona aeroportului sunt ale domnului Zvunca. Stă la pandă toată ziua, și când lucrează și in timpul liber. Nu sesizează nimeni drona in zona de aeroport ?! Se întâmplă de 1 an de zile”, a transmis autorul filmulețului publicat de Gazeta de Cluj.

Aceeași publicație a arătat în urmă cu câteva zile că Ion Zvunca a fost sancționat cu 5% din salariu pentru că ar fi refuzat nemotivat să preia sesizările repartizate în vederea soluționării acestora. Din acest motiv l-a dat în judecată pe primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *