Din oras

Haos in trafic. Protestul transportatorilor a blocat intrarea in Cluj-Napoca

Un protest spontan care vine sa se alature celui de la Bucuresti a dat peste cap traficul din comuna Floresti in aceasta dimineata. Zeci de TIR-uri s-au incolonat la intrarea in Cluj-Napoca, creand un blocaj de cativa kilometri.

Cei care au vrut sa intre in oras dinspre Floresti au stat blocati in trafic zeci de minute.

“Am facut o ora pe un drum pe care alta data il fac in 10 minute. Mai mult am stat decat am circulat”, ne-a declarat un sofer revoltat.

Mii de transportatorii au iesit in strada si in Bucuresti si au blocat traficul. Acestia sunt nemultumiti de cresterea RCA. Autotrenurile au circulat foarte incet si aveau in parbriz afise cu mesajul RCA.

Mai multe echipaje de politie sunt pe teren pentru a incerca sa descongestioneze traficul.

“Au venit dinspre Floresti, au intors pe podul N si acum merg inapoi. A fost un protest spontan, avem mai multe echipaje pe teren care se asigura ca nu se incalca legea. Daca vor fi abateri, vor fi sanctionate”, a declarat pentru Ziar de Cluj Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Intre timp reprezentantii transportatorilor din Bucuresti au fost chemati la negocieri la Guvern. Acestia se vor intalni cu vicepremierul, Vasile Dancu, si cu ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *