In vizor

Gușă: COLDEA-UNTOLDEA nu e doar marea problemă a SRI, ci reprezintă o uriașă breșă de securitate în blocul NATO. Un ticălos ce se ocupă cu șantajul și amenință pe oricine!

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Autor: Cozmin Gușă

A existat un episod joi noaptea, prieteni, în Dubai, la festivalul UNTOLD, în care cel pe care l-am poreclit Coldea-UNTOLDEA a fost eroul unor secvențe de încăierare, de vărsat paharul cu vin în capul său, înconjurat fiind de proxeneți și drogomani, toți multimilionari, care au jucat rolul de bodyguarzi în jurul unui Florian Coldea ce a fost tăbărât de către un om de afaceri din România pe care el l-a nedreptățit și a vrut să-l bage la pușcărie în urmă cu mai mulți ani. Episodul este ceva unic în istoria presei din România, pentru că a intrat în istoria presei, fiind relatat, având și poze; așteptăm să se materializeze în istoria presei și cu filmările respectivei încăierări. Ce trebuie să știți este că acolo avem adevărata imagine a putrefacției de la nivelul puterii din statul român, această imagine cu Coldea, un rezervist al SRI, fost conducător al SRI, înconjurat de milionarii drogomani proxeneți, care au ajuns milionari fiind protejați de către SRI-ul nostru în anii de domnie ai lui Coldea, ei bine, asta este o imagine care trebuie să ne șocheze. Legat de Sergiu Diacomatu, așa se numește omul de afaceri, repet, care l-a șarjat pe Coldea: trebuie să-l felicităm pentru curaj; el a demonstrat pentru cei care au ochi de văzut și urechi de auzit că regele e gol, că regele este un pic câș din punct de vedere al comportamentului sau al gândirii și cumva, prin intermediari, i s-a sugerat că e liber la umilit de Coldea.

Să revin la UNTOLD Dubai, care este operațiune de export românesc de evenimente culturale în parteneriat cu guvernul Emiratelor Arabe Unite, vă dați seama câte aprobări speciale, câte negocieri s-au purtat, de ce lucruri a fost nevoie pentru ca să se desfășoare acest festival, care s-a finalizat cum? Cu un director executiv din umbră, Bogdan Buta, dovedit de către Liviu Alexa cu trei săptămâni înaintea festivalului că ar fi un pedofil, un Bogdan Buta care n-a fost chemat la audieri, care a fost lăsat în Dubai și care a fost secondat și sprijinit de către fostul șef al Statului Paralel din România și al SRI-ului bineînțeles, Florian Coldea, care s-a dus acolo în acel mediu, stând, după cum v-am zis, cu proxeneți și drogomani, iar astăzi în aeroport motivând publicului care l-a văzut, filmat fiind de către Anca Alexandrescu în această dimineață, că trebuie să fie lăsat în pace, că a fost acolo cu fetița lui. I-auzi, frate! Deci doamna general Coldea, ce conduce departamentul psihologic din SRI, ce se presupune că ar cunoaște diferitele aspecte mai mult sau mai puțin plăcute ale tuturor angajaților SRI din punct de vedere psihologic, și-a trimis fata la festivalul din Dubai al unui pedofil, cu soțul ei, ce e însoțit de proxeneți, drogomani și oameni certați cu legea. Femeia asta, Dorina Coldea, doamna general Dorina Coldea, veghează la starea psihică a angajaților din SRI.

Printre cei care au fost cu Coldea, ca să vă dați seama cât de mare este „responsabilitatea” acestui cuplu din SRI, cuplul Coldea, printre cei care au fost acolo sunt: ginerele lui Ioan Niculae, fostul miliardar, Ovidiu Toma, care este cercetat la DIICOT pentru grup infracțional și pentru falsificare de monede virtuale; alături de Coldea au mai fost finii lui, Bogdan și Adela Mărunțiș, el asociat cu ginerele lui Ioan Niculae, ea polițistă la DIICOT, la divizia antidrog, cea care a făcut totul ca s-o scape pe acea doamnă, Marina, apărută joi noaptea alături de Coldea, o blondă voluptoasă, care a fost învinuită în România că ar deține și-ar fructifica o rețea de proxenetism; a mai fost Daniel Moldoveanu, consilierul pe securitate din timpurile lui Băsescu, unul dintre creatorii Statului Paralel și mulți alții care apar pe listă, o listă care duce până la ambasadorul Zuckerman, fostul Ambasador al Statelor Unite în România, care a făcut bani pe timpul lui Ludovic Orban, LuCovid i-a băgat bani în buzunar, de ce? Pentru că Coldea l-a adus pe Zuckerman la Ludovic Orban, care era prim-ministru, și așa a ajuns Zuckerman să facă parte și el din rețeaua Coldea, că asta ne dau americanii.

Vă dați seama ce insectar de oameni, ce treburi?! De-aia am cerut ieri, în editorial, ca SRI-ul să se mobilizeze în ultimul ceas și acum când aterizează să pună un echipaj să-l ia pe Coldea de la aeroport, să-l ducă cu escortă la SRI! Dar dacă cu Coldea o fi și nevastă-sa, doamna general Dorina Coldea, din conducerea SRI? Vă dați seama unde este statul român?! Asta este rețeaua, v-am prezentat doar o parte din ea, o rețea care a fost surprinsă de către români, care a fost surprinsă de către Anca Alexandrescu, care a fost făcută „ticăloasă” astăzi de către Coldea când a ajuns pe aeroport, ca o amenințare directă asupra unui jurnalist. Anca se afla acolo cu copiii ei, o femeie care era cu copiii ei și care a fost amenințată de acest netrebnic cu care n-am, domnule, norocul lui Diacomat să mă întâlnesc și eu. Nu am acest noroc să mă întâlnesc și eu cu Coldea. Până la urmă s-ar putea să mă întâlnesc… Revin, de aia spun, prieteni, că SRI-ul are o problemă uriașă, dar la pachet să înțelegeți că vorbim despre o mare breșă de securitate la nivelul României. Luați în considerare partenerii din Dubai, gândiți-vă ce au riscat ei pentru UNTOLD, ca să se trezească că ei găzduiesc un festival al românilor, organizat de către un pedofil și manageriat la fața locului de către gașca de mafioți a lui Coldea, fostul șef al Statului Parlale din România și fostul șef  executiv al SRI. Acum realizează dubaezii pe ce mână s-au dat și care e „valoarea” românilor, a României, a unui stat ce își trimite mafiotul numărul 1 ca să gireze manifestarea. Gândiți-vă la americani sau la britanici: desigur că au și ei personaje ca și Coldea, dar le țin ascunse, le impun operațiuni discrete, nu le expun și nu le pun în fruntea treburilor, cum facem noi cu Coldea și arătăm cât suntem de slabi! N-are nimeni scuze! Iohannis, Ciolacu, Ciucă dacă nu se exprimă legat de aceste evenimente astăzi, mâine, e clar că sunt cu toții prizonieri ai șantajului. Și pentru ei, dar mai ales pentru SRI, cu ajutorul presei, a jurnaliștilor din Clubul de Presă, de tip Anca Alexandrescu, Liviu Alexa, ceilalți care am comentat a venit vremea testului suprem; e limpede că UM-urile de presă, adică așa-zisele site-uri acoperite, de-alea pe care le știți, unde sunt patroni și jurnaliști niște acoperiți ai serviciilor secrete, nu dau examen, e limpede că n-au scris și n-o să scrie nimic despre așa ceva. Dar scriem noi! Stăm de veghe și aștept, încă o dată spun, să văd felul în care este tratat de către SRI acest ticălos, numit Coldea, ce se ocupă cu șantajul și amenință pe oricine.