Rautacisme

Grindean, primul cartonas galben

Au trecut deja doua luni de la punerea in functie a noului sef al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, chestorul Tudor Grindean, dar infractiunea din oras nu pare sa fie deranjata de asta. Din contra, infractorii dau de pamant cu declaratiile despre soare si curcubee ale chestorului, care sustine ca in Cluj infractiunea cocheteaza cu laptele si mierea.

Sabii, cutite, taieri si injunghieri – toate in centrul orasului, asa cum ii sade bine oricarei urbe in care pumnul face legea. In timp ce siguranta cetatenilor este clar pusa in pericol, cei din conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj se straduiesc sa ascunda evenimentele de acest gen. De altfel, chiar comandantul inspectoratului, chestorul Tudor Grindean, declara, cu putin timp in urma, ca in judetul Cluj nu mai exista infractiune stradala si judetul e din ce in ce mai sigur. Asta in timp ce interlopii isi disputa suprematia cu sabiile in cluburi si in strada facand, de multe ori, victime colaterale.

Oare este nevoie ca si interlopii clujeni sa ajunga sa se impuste pe strazi ziua, in amiaza mare, pentru ca cineva sa ia masuri? In plus reactia intarziata a „organului”, dupa trei zile de cand apare informatia in presa, aduce aminte de vremurile domniei lui Pacurar la IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *