Din oras

Gradinita Heidi are copilasi manierati si ecologisti

Gradinitele particulare din Cluj ii atrag, in primul rand, pe parintii cu venituri peste medie. Pretul si proximitatea fata de locuinta sau de serviciu palesc in fata ofertelor care nu contenesc sa se inmulteasca, a cursurilor cat mai diversificate si mai noi. 

Gradinita Heidi combina curricula nationala pentru gradinite cu curricula proprie si organizeaza cunostintele si abilitatile care le sunt transmise copiilor in 5 domenii de studiu – domeniul limba si comunicare, domeniul stiinte, domeniul om si societate, domeniul estetic si creativ si domeniul psiho-motric.

„Prin studiul acestor domenii se urmareste dezvoltarea deplina a copiilor, pe toate planurile – dezvoltarea intelectuala, sociala si emotionala, dezvoltarea capacitatii de comunicare si a abilitatilor fizice. Copiii isi dezvolta abilitatile de invatare care le vor folosi pe parcursul intregii vieti, invata sa observe, sa exploreze, sa experimenteze, sa rezolve probleme, sa analizeze, organizeze, comunice si reprezinte informatii si cunostinte”, spun reprezentantii gradinitei.

Grupele sunt formate din 12-14 copii, in functie de grupa si de prezenta medie, iar impartirea in grupe se face in functie de varsta copiilor. Activitatile extracurriculare sunt menite sa ii ajute pe copii sa aprofundeze diverse cunostinte si abilitati, ghidati de specialisti in domeniu – sah, dans, muzica, inot, limbi straine, gimnastica.

„La Heidi, urmarim sa transmitem copiilor o serie de valori care sa ii ajute sa se dezvolte, pentru a deveni membri responsabili ai comunitatii si societatii in care traiesc. Lunar, pe langa proiectele si activitatile de invatare care se desfasoara in cadrul grupelor, le oferim copiilor o serie de experiente, prin care au ocazia sa interiorizeze o serie de valori ale comunitatii Heidi – suntem comunicativi, responsabili, manierati, ecologisti, prieteni, haiosi”.

Taxa si masa

Tarifele sunt putin mai piperate decat la celelalte gradinite: programul scurt (8.00-13.00) ajunge sa coste 590 de lei pe luna, cel normal (8.00-16.00) – 620 de lei lunar, iar programul prelungit (16.00-18.00) – 670 de lei pe luna. Taxa include toate rechizitele si materialele didactice folosite la activitati, control medical periodic, iesiri tematice, piese de teatru si serbari. Taxa de masa, 14 lei/zi, se adauga la taxa lunara, dar doar pentru zilele de prezenta. Masa include micul dejun şi prânzul şi este pregătită in bucătăria proprie.

„Avand in vedere ca mesele principale copiii le iau la gradinita, incercam sa le asiguram cat mai mult din necesarul zilnic de nutrienti, invatandu-i totodata cu deprinderile sanatoase”, mai spun cei de la Heidi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *