Politica

Ghita Simon s-a facut de cacao: tradatoarea Burciu ii da flit si zice ca nu vine in PSD. Care e, de fapt, agenda lui Simon?

După ce Gheorghe Simon și-a anunțat intenția de a recupera foști membri ai PSD Cluj care au votat guvernul liberal sau alți trădători care s-au aciuat în partidul lui Victor Ponta, printre care figurează și Cristina Burciu, proaspăta liberală a negat informațiile răspândite de președintele interimar al PSD Cluj. În acest context, ne putem întreba în ce constă agenda de lucru a lui Gheorghe Simon?

Cristina Burciu a transmis luni că nu are nici o intenție să se întoarcă la PSD dupa ce liderul interimar PSD Cluj Gheorghe Șimon a indicat că deputata care acum activează la PNL se va întoarce în formațiunea social-democrată.

„În legătură cu afirmațiile președintelui interimar PSD Cluj, Gheorghe Șimon, după cum este menționat în articol ca deputata Cristina Burciu, înregimentată recent la PNL, o să revină în partid, informez opinia publică că nu am nicio intenție de a mă reîntoarce în Partidul Social Democrat!

La sfârșitul anului 2019 am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban pentru că România nu își putea permite să intre într-o criză guvernamentală. 

Un astfel de caz ar fi însemnat ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern. Consider obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Am vrut ca ca România să intre într-o zonă de stabilitate și consider că am dat dovadă de maturitate politică, deoarece țara nu putea merge înainte într-o situație de criză permanentă, aveam nevoie de buget, de funcționarea instituțiilor statului, de plata salariilor și a pensiilor. Toate acestea ar fi fost în pericol în cazul în care noul guvern nu ar fi fost învestit.

Este regretabil că PSD a ajuns situația de a pierde guvernarea prin moțiunea de cenzură, din cauza unui slab management politic și a incapacității conducerii de a menține un climat de unitate și solidaritate”, a notat proaspăta liberală, Cristina Burciu, citată de stiripesurse.ro

De altfel, fosta membră a PSD Cluj a declarat că nu are nici un regret în privința deciziei luate în urmă cu câteva luni: 

„Personal, nu am niciun regret, voi avea în continuare respectul cuvenit pentru foștii colegi din PSD, cu speranța că vor reuși cu adevărat reformarea acestui partid cu tradiție din România dar repet: nu am nicio intenție de a reveni în Partidul Social Democrat!

Îmi voi continua activitatea parlamentară pe aceeași linie ca și până acum, respectiv voi susține proiectele legislative și inițiativele pozitive pentru îmbunătățirea vieții românilor. Pe plan local, voi rămâne în continuare alături de clujeni și la dispoziția lor. Îi voi sprijini, în măsura prerogativelor mele, să își rezolve problemele și să obțină răspunsurile dorite la toate aspectele pe care mi le vor sesiza”, a transmis Cristina Burciu.

 

 

sursa foto: gheorghesimon/facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *