Din oras

Ghiolbanul UDMR de Floresti injura ca la usa cortului o femeie, in timp ce e parcat pe pista de biciclete. Ziar de Cluj solicita UDMR Cluj demisia acestui neispravit

“Ce-ți trebe tu? Hai dispari! Mișca-te! Esti o proasta!”. Astfel a fost injurata o tanara de catre consilierul UDMR din Primaria Floresti, Szekely Istvan, dezvoltator imobiliar si proprietarul unui automobil de lux marca Mercedes, scriu colegii de la eclujeanul.ro.

Consilierul a fost surprins joi, 14 iulie, ocupand cu bolidul sau pista de biciclisti de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, iar in momentul cand a fost fotografiat si confruntat de o clujeanca, acesta a devenit arogant si a trecut direct la jigniri. Jigniri grele: “Ce-ți trebe tu? Hai dispari! Mișca-te! Esti o proasta!”

Probabil ca injuraturile au venit din frustrarea de om sarac… Caci, conform declaratiilor de avere si de interese, isi intretine familia cu doar 616 lei pe luna, desi este administrator si coproprietar al I&I Condor Solutions, detinand jumatate din firma, care are capital social 200 lei.  Szekely Istvan este vicepresedinte al UDMR Floresti.

In momentul de fata, dezvoltatorul imobiliar de Floresti detine un sfert dintr-un teren intravilan de 1800 mp si inca un teren de 1800 mp, acestea fiind mostenire. Sotia a mai mostenit in 2007 un sfert de casa de „2400mp” (sic!) (da, probabil injura si cand isi completa declaratia, de aceea nu a fost atent).

Needucatul sefulet udemerist, care este la al doilea mandat, mai detine si doua autoturisme, un Daihatsu si un Ford, unul din 2003, unul din 2007. Mercedesul o fi imprumutat de la vreun prieten. Sau poate e „de firma”, caci nu figureaza in ultima declaratie de avere, care dateaza din luna iunie 2016. Conform aceleiasi declaratii, sotia nu inregistreaza venituri, iar Szekely a incasat in 2015 doar 3.800 lei de la firma sa, tot anul, si inca 3.600 de la Consiliul Local.

Saracul om! Oare cum isi intretine familia, din banii acestia? Doar 616 lei pe luna…

Szekely Istvan nu a trecut testul de moralitate, iar datele societatii pe care o conduce ridica si ele semne de intrebare – motiv bun pentru o ancheta, macar jurnalistica.

I&I Condor Solutions a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de peste 1.5 milioane de lei, aproape dubla fata de 2014. Asta, dupa ce timp de 3 ani la rand, intre 2011 si 2013, cifra de afaceri a fost ZERO. Datoriile firmei lui Szekely sunt de 2.5 milioane de lei, cu 800.000 lei mai mari decat cele pe 2014.

Ziar de Cluj solicita UDMR Cluj demisia acestui neispravit. Ii solicitam public un punct de vedere Annei Horvath cu privire la acest incident. Asa ca de la o femeie, pentru o alta femeie. Mai ales ca individul nu este la prima abatere de acest gen – a parcarii cu nesimtire in locuri in care nu are voie sa parcheze. Individul, chiar daca are un handicap sever la educatie, nu are ce cauta cu masina pe un loc dedicat persoanelor cu dizabilitati (foto. eClujeanul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *