Politica

George Simion s-a crezut pe stadion. Aceeaşi concepţie de #misecuvine şi la parvenitul acesta căţărat pe Tricolor

Scris de 845

Liderul AUR, George Simion, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul suspendat, după ce a fost depistat de poliţiştii rutieri, în noaptea de joi spre vineri, la volanul unui autoturism în zona Piaţa Victoriei, unde se pregătea un protest al Alianţei pentru Unirea Românilor.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, în cursul nopţii, în Piaţa Victoriei, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani care a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Acesta a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

“Pe parcursul nopţii, mai multe persoane au tulburat liniştea şi ordinea publică, fapt pentru care organele de poliţie şi jandarmerie au aplicat trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.200 lei”, mai precizează comunicatul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

De asemenea, în seara zilei de 29 septembrie, poliţiştii ce desfăşurau activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice şi a fluenţei traficului rutier în Piaţa Victoriei au depistat un conducător auto care a condus şi oprit un autocar într-o zonă interzisă.

“Acesta a refuzat să se supună dispoziţiei poliţiştilor rutieri de mutare a autocarului din zona interzisă, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu 1.450 de lei, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, arată sursa citată.

Pe timpul intervenţiei, unul dintre poliţişti a fost agresat, în acest sens fiind sesizată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor pentru o posibilă faptă de ultraj.

Ulterior, poliţiştii rutieri au dispus măsura ridicării autocarului, folosindu-se în acest scop o platformă de tractare.

SĂ VĂ TRADUC:

Pentru simianul AURolac nu există legi precum tulburarea ordinii și liniștii publice. Aici s-ar înțelege bine cu Emil OSĂ Boc, care și el se urinează cu boltă pe legi pentru stăpânul lui Buta ot Untold.

Revenind, simianul AURolac s-a cățărat la ora 3 noapte pe un stâlp și a început să orăcăcie ca pe stadion la megafon.

Au venit jandarmii să-l dea jos, să-i scuture fustița de praf. Simianul AURolac a făcut ceea ce știe el mai bine de pe stadioane: și-a arătat fundul, s-a agitat, s-a scălâmbăit, a stuchit.

Simianul AURolac țipa la jandarmi, în timp ce era live pe Facebook (să-l vadă “boborul”, cât e el de liber şi independent faţă de legi şi bun simţ): ”Plecați de-aici! Plecați de-aici! Poliția, interveniți!”. Unul dintre jandarmi i-a explicat liderului AUR că a intervenit la o solicitare care acuza folosirea de mijloace sonore la ore târzii. ”Pe cine deranjăm?” a fost replica unui AURolac de lângă el.

Simianul AURolac și-a permis să le reproșeze jandarmilor că au intervenit la ora 03:00 și s-a răstit în mai multe rânduri la aceștia. Plini de curaj și dând dovadă de coloană vertebrală (eh, altceva e când îi înfunzi proteza cu bocancul pe gât unui boșorog, când fugărești un ochelarist și dai cu lacrimogena după sugari!), jandarmii au plecat, fără să-l salte pe turbulent.

Așa că simianul AURolac s-a legat de polițiști, apostrofându-i că n-au intervenit în timpul altercației cu jandarmii. Polițiștii au dat dovadă de ouă și l-au legitimat, apoi i-au făcut un alcooltest – că prea avea ochiul bulbucat și spumiță la colțul gurii.

Apoi simianul AURolca a fost dus la secție pentru că ar fi condus fără permis.

Rapid s-a pornit să ragă pe Facebook: ”Mergeti la colegii mei din Piața Victoriei, acum are loc o diversiune împotriva lor, nu a mea. Eu sunt reținut la poliție, mergeţi la Guvern!”.

Cu tupeu de golănaș de galerie, simianul AURolac a încercat să se dea victimă a represiunii, inducând ideea că ”va fi reținut” pentru protest. Dar polițiștii i-au dat una peste rât și i-au explicat că nu este vorba de o reținere, ci despre verificări suplimentare pe care trebuie să le facă la sediul Brigăzii Rutiere, pentru că Simion apărea cu permisul suspendat.

”Trebuie să verificăm dacă aveți dreptul de a conduce”, i-au spus polițiștii.

Oamenii legii i-au mai spus că are o dovadă pentru a conduce pe care nu a prelungit-o și e nevoie de clarificarea situației.

Simianul AURolac a mugit că își va suna avocatul, că nu trebuia să predea permisul și nu știe nimic despre dovadă. Laș și mincinos ca orice maimuțoi.

Simianul AURolac ”a uitat” că în luna aprilie a făcut un accident cu o victimă pe care a rănit-o.

”Da, nu știu că a fost accident cu rănire, nu știu că mi s-a suspendat permisul”.

Deșeul cu față umană a mai zis: ”Eu nu știu de asta decât că am o soluție de clasare de la parchetul din Buzău”.

Pentru ce i-au dat clasare, pentru ceva ce n-a făcut?

Cu maimuțoi ca acesta se vrea ”repararea” României?ULTIMA ORĂ

 • Acum 44 mins Politica
  Tanczos Barna: Nu vor mai avea voie să se înscrie la ”Rabla pentru electrocasnice” cei care au blocat programul şi şi-au bătut joc de sprijinul financiar din partea statului
 • Acum 3 hours Politica
  Csoma Botond, după ce un lider PNL a cerut ca UDMR să iasă de la guvernare: Are o atitudine antimaghiară consecventă. Nu sunt motive de rupere a coaliției
 • Acum 6 hours Editorial
  Emil Ceausescu. Preamultul
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Minciuna, Tupeul și Primarul
 • Acum 8 hours In vizor
  Boc ne anunță că legea îi zice că are 60 de zile la dispoziție să analizeze, cu atenție și îngrijorare, ofertele pentru metrou. OSĂ le analizeze până la sfârșitul lunii ianuarie, la anul. Deci, OSĂ se încadreze în toate termenele PNRR
 • Acum 8 hours In vizor
  Lui Boc ”îi fată nervii” când e criticat. Ionel Lespuc, de la site-ul media9.ro, a fost blocat pe pagina oficială ”Întotdeauna pentru clujeni”. Ce nu se înțelege din faptul că e ”întotdeauna” doar pentru cei care-l (pardon) nu-l critică
 • Acum 9 hours Politica
  Unde ești Dăncilă, doamnă? Nicolae Ciucă: ”Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit”. Imhotep se strică de râs
 • Acum 9 hours FOTOGRAFILA
  Ego, Boculus imperator, ad Urbe Conditia.
 • Acum 10 hours Eveniment
  Profesori clujeni, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Națională
 • Acum 12 hours Politica
  Marcel Ciolacu, despre arestarea lui Bădălău: ”Ori rămâi om politic, ori faci afaceri, când le combini sfârşeşti greşit”
 • Acum 22 hours Politica
  Ciolacu și-aş dori ca România să se unească cu R. Moldova: Nu poţi lăsa o ţară pradă iar Rusiei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  MÂNDRU CĂ SUNT PROSTOI și-mi plac lucrările de mântuială girate de Emil Boc
 • Acum 1 day Editorial
  Patrioți de-o zi, patrihoți pe viață! Funcția curvei la politicianul român. Nu că ar fi electoratul mai deștept
Citește și...
Recomandările redacției
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

Vocea ta

Minciuna, Tupeul și Primarul

de Szakats Istvan “Într-o lume în care e atât de multă dezinformare”… “nu trebuie să […]

TOP CITITE