PubliNews

Gemoterapie pentru toti. Doua carti care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca

Suntem tot mai obisnuiti ca pentru orice simptom sa luam medicamente. De cele mai multe ori, dupa ureche. Fericiti sunt cei care au descoperit ca Natura le poate veni in ajutor pentru probleme de sanatate din cele mai diferite. De la un banal guturai pana la afectiuni cardio-vasculare.

Gemoterapia este un instrument extrem de util in lupta cu o plaja foarte larga de afectiuni. Dar ce facem atunci cand nu putem ajunge la medic sau cand acesta nu ne poate raspunde la telefon, pentru a ne indica cel mai potrivit produs sau combinatia cea mai eficienta?

O solutie pentru aceste probleme ar fi detinerea unor cunostinte solide despre gemoterapie. Sau, si mai practic, un ghid care sa ne ajute sa gasim cea mai buna solutie.

Lauren Hubele este unul dintre practicienii aceia pasionati, care a transformat o experienta personala in meserie si care a imbogatit bibliografia de specialitate cu doua lucrari foarte utile. Dupa ce a fost diagnosticata cu o forma de cancer, americanca a descoperit si s-a indragostit iremediabil de gemoterapie, care a ajutat-o sa treaca peste greaua incercare.

Acum, la 15 ani distanta de momentul in care a beneficiat pentru prima data de puterea tamaduitoare a mugurilor si mladitelor de plante tinere, Lauren ii invata si ii ajuta pe altii sa fie bine si sa se faca bine, iar extractele gemoterapice pe care le recomandă pacienților sunt fabricate în România, la Plantextrakt Cluj.
 
GEMOTERAPIA PENTRU TOȚI – O introducere în îngrijirile din stări acute
Această primă carte din seria Gemoterapia pentru toți începe cu o introducere despre extractele gemoterapice și furnizează protocoale simple, dar verificate, pe care orice persoană interesată de terapiile naturale le poate folosi imediat.

Dacă veți folosi această carte acasă, pentru voi înșivă sau familie, veți descoperi exact ce aveți nevoie pentru situațiile acute ce pot fi tratate cu extracte gemoterapice. Protocoalele prezentate in carte au fost dezvoltate în practica din cabinet a lui Lauren, iar succesul lor a fost demonstrat repetat, în timp.
 
Scopul acestei cărți este strict pentru tratamentul simptomelor acute, care apar brusc și nu sunt recurente.
Gemoterapia are un rol substanțial și bine meritat în protocoalele pentru afecțiuni cronice, dar prescrierea în aceste scopuri este complet diferită și individualizată.
 
GEMOTERAPIA PENTRU TOȚI – Susținerea imunității la bebeluși și copii mici
Scopul cărții este să inducă conștientizarea părinților pentru îngrijirea stării de bine a copiilor folosind extracte gemoterapice și nutriție corespunzătoare, chiar de la naștere. Hubele a ajutat mulți copii prin cabinetul ei și a văzut rezultate excelente aplicând protocoalele propuse în carte. Tratamentul copiilor mici necesită o combinație de cunoaștere, expertiză, multă experiență, angajare responsabilă, observare minuțioasă, alegeri bine deliberate și actualizare constantă. Aceste calități sunt evidente în fiecare pagină a cărții, în care autoarea, bine cunoscută expertă în gemoterapie, a reușit să combine, într-o manieră clară și rațională sfaturi eficiente, comentarii și protocoale funcționale.

„În această carte, Lauren Hubele ne arată cum să ne schimbăm focalizarea de la întărirea sistemului imunitar la sprijinirea eliminărilor naturale ale corpului. În termeni simpli și practici, Lauren ne învață modalități de a folosi extractele naturale din plante, pentru sprijinirea eliminării și îmbunătățirea multor probleme de sănătate la bebeluși și copii mici, precum și pentru prevenirea unor probleme ulterioare. Este o carte minunată pentru întreaga familie și un ghid util pentru orice părinte”, scrie despre volum medicul Sorina Soescu, cea care l-a si tradus.
 

Ambele carti pot fi achizitionate de pe www.gemoterapie.ro.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *