Afacerea zilei

GEA Refrigeration Romania, profit de aproape 1 milion euro în 2019, din activități de inginerie și consultanță tehnică

Compania cu capital german GEA Refrigeration Romania Cluj-Napoca și-a început activitatea în România în 2002 și are obiect de activitate activități de inginerie și consultanță tehnică.

GEA Refrigeration Romania a înregistrat, în urmă cu doi ani, o cifră de afaceri de aproape 16 milioane euro, față de 13,9 milioane euro în 2018 și 10,1 milioane euro în 2017. Valoarea veniturilor totale din 2019 este cea mai mare din ultimii 20 de ani. În 2002 (primul an de activitate), compania a avut zero cifră de afaceri, iar în anul următor a înregistrat o valoare de 227 mii euro.

Dacă cifra de afaceri din 2019 a fost cea mai mare din istoria firmei, la fel s-a întâmplat și în ceea ce privește profitul. Astfel, în urmă cu doi ani, GEA Refrigeration Romania a declarat un profit net de peste 991 mii euro, iar în urmă cu trei ani, câștigul net a fost de aproape 836 mii euro. În ultimii 20 de ani, profitul a fost în creștere de la an la an până a atins valoarea din 2019.

Referitor la numărul de salariați, GEA Refrigeration Romania a început 4 salariați și a ajuns la 35 de angajați în anul 2019.

Compania are asociat unic compania GEA Refrigeration Technologies GMBH Germania. Administratorii firmei din Cluj-Napoca sunt Andreea Ioana Moldovan și Leonard Aristide Ilincanu.

Trei firme sunt conectate direct de GEA Refrigeration Romania: GEA Farm Technologies Romania Alba Iulia (comerț cu ridicata al mașinilor agricole, asociat unic GEA Austria, cifra de afaceri zero, pierderi 103 mii euro, zero angajați); GEA Westfalia Separator Romania Cluj-Napoca (obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse, asociat unic GEA Mechanical Equipment GMBH Germania, cifră de afaceri aproximativ 1 milion euro, pierderi 22 mii euro și 2 angajați); Dreddstudio Cluj-Napoca (obiect de activitate prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe, asociați Radu Vasile Moldovan și Andreea Ioana Moldovan, cifră de afaceri 80.500 euro, pierderi 2400 euro 3 salariați).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *