Din oras

Game, set, and a real honour, mister Ilie Nastase!

O ora perfecta de tenis de camp, la asta au putut asista clujenii care au vizitat astazi clubul Winners Tennis ca sa vada la treaba o legenda. O legenda care loveste mingea cu vana, iubit de copii, un exemplu.

Ilie Nastase a aparut astazi foarte relaxat la Winners Tennis Club pentru a juca o minge cu prietenii sai, proprietarii clubului. A fost un dublu antrenant – de-o parte a fileului, Ilie Nastase si-a ales un coechipier cu care joaca frecvent, Horea Ciorcila de la Banca Transilvania. De cealta parte, omul de afaceri sibian Aurel “Relu” Munteanu, a avut alaturi o doza importanta de energie in tineretea lui Patrick Ciorcila, campionul clujean de tenis.

Au existat cateva zvonuri ca setul urma sa fie un blat amabil, mai ales ca Ilie Nastase si-a inceput parcursul cu cateva glume savuroase, atacuri directe la adversarii sai. Dar cand Ilie loveste mingea cu racheta, parca o mangaie si, la cei 69 de ani, alearga ca un copil pe zgura. Surpriza a venit de a Horea Ciorcila, care a jucat solid, fiind un jucator de mana stanga incomod, care a facut cateva mingi foarte spectaculoase. Patrick Ciorcila, din noua generatie de jucatori profesionisti, a avut mila de adversarii sai, fortandu-se sa nu loveasca tare in minge, asa cum face in turnee. Singurul curajos a fost Ilie, care i-a spus lui Patrick: “Da-mi mie tare, ca eu nu ma tem”. Si atunci Patrick s-a dezlantuit.

Omul de afaceri Relu Munteanu, mare iubitor si sponsor al tenisului, a fost un soi de Marius Lacatus, lovind perfid la fileu, dar cu eficienta sporita. Una peste alta, cuplul Patrick Ciorcila – Relu Munteanu a castigat setul cu 6 la 3, intr-o ora care s-a scurs prea repede pentru cei prezenti. Ilie Nastase a fost inconjurat de fani si de copii, a facut poze, s-a comportat ca un star si nu ca o vedeta, a zambit si ne-a facut sa intelegem inca o data de ce-l iubim atat de mult. Fiindca e unic. Iar marele campion a incheiat dupa amiaza cu un gest de lord, jucand cateva mingi cu copiii care se antreneaza la Winners Tennis Club, un gest special caruia putini i-au inteles semnificatia. Iar acesti copii se vor putea lauda intr-o zi ca au jucat, la Cluj, cu Ilie Nastase. Un om ce a ridicat doua cupe de mare slam la U.S. Open si Roland Gaross, un om ce a fost de doua ori numarul unu mondial, ca au jucat tenis cu un om pe care il iubeste nu o tara intreaga, ci intreaga planeta.

Ilie, thanks.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *