Din oras

Galeria Primarilor de Cluj-Napoca, monopolizata de edili PDL

In sectiunea Galeria Primarilor de pe site-ul Primariei apar doar edilii democrat-liberali, care au condus orasul in ultimele mandate. Asta in ciuda faptului ca noua platforma a fost lansata in urma cu cinci ani.

Nici la sesizarea publica a tineretului social-democrat nu s-au facut adaugirile care se impun in aceasta sectiune, la fel cum reprezentantii Primariei au considerat oportun sa aiba doar niste butoane pentru limbi straine pe site, fara ca acestea sa fie functionale.

„Preocupati de propria imagine, vremelnicii edili ai primariei Cluj-Napoca, Emil Boc, Sorin Apostu si Radu Moisinau monopolizat Galeria Primarilor de pe site-ul institutiei, construindu-si un adevarat cult al personalitatii prin prezentarea exclusiva a primarilor PDL, omitandu-i pe fostii primari postdecembristi, Ion Pop, Alexandru Serban, Mihai Talpean, Teodor Groza si Gheorghe Funar, edil al orasului timp de 12 ani, cat cei trei democrat-liberali la un loc. Interesul si respectul” administratiei pentru clujeni se regaseste si in rubrica Cetateni de onoare, pagina neactualizata din 2010”, criticau reprezentantii TSD in primavara anului trecut.

Dupa mai bine de 30 de zile de sfatuiri, reprezentantii Primariei au raspuns Ziar de Cluj ca se gandesc la completarea sectiunii si cu alti primari ai Clujului.

“Sectiunea Galeria Primarilor din cadrul site-ului Primariei municipiului Cluj-Napoca contine, in acest moment, numai informatii incepand cu momentul lansarii portalului primariaclujnapoca.ro.In aceasta perioada luam in calcul varianta de a completa acesta sectiune şi cu personalitatile care au condus administratia locala incepand cu anul 1944, in functie de cantitatea si calitatea informatiilor pe care le vom gasi”, au precizat reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *