Editorial

FUMATA ȘI ALCOOLIZATA ROMÂNIE

Nu e întâmplător că prețul alcoolului din România e printre cele mai mici din Europa. Băutura ieftină ne menține sedați, iar ăștia de ne conduc pot să-și facă de cap. Vrei să te voteze, fără să-și pună prea multe întrebări? Distruge sistemul de educație și ține-i proști.

Vrei să te lase în pace, după ce te-au votat? Dă-le băutură ieftină. România e beată 70% din timp, iar în restul de 30% se mai și muncește ceva. Asta în cazul în care nu se bea și la serviciu. Și se bea mult și la serviciu, să nu ne mai mințim.

România e și fumată, iar cea mai bună marfă se bagă în instituțiile statului. De fiecare dată când un politician dă o declarație a la Viorica Dăncilă, fii sigur că are un dealer bun. De fiecare dată când se dă o lege halucinantă, s-a băgat marfă bună. De fiecare dată când se asfaltează pe ploaie, v-ați prins, și-au prăjit ăia creierii.

De exemplu, la DIICOT Craiova se bagă marfă de cea mai bună calitate. O să o dau pe slow motion, ca să înțelegeți cam cât de fumați sunt:

„Procurorii DIICOT s-au constituit parte vătămată și îi solicită unui student acuzat de trafic de cannabis suma de 1.100 de lei, bani pe care investigatorul sub acoperire i-a dat suspectului pentru „iarbă”, dar acesta nu a mai livrat marfa, se arată în rechizitoriul consultat de G4media.ro.”

Nu sunt nici fumat, nici beat, dar mi s-a blocat creierul când am citit asta. Ditai Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat în judecată un student, pentru că agentul sub acoperire i-a dat banii, iar ăsta l-a țepuit. Și s-au trezit cu o pagubă de 1.100 de lei, care trebuia recuperată cumva. Ăștia sunt oamenii care ar trebui să ne apere de teroriști, cum ar veni.

Bă, voi înțelegeți ce vorbim aici? AU DAT ÎN JUDECTĂ UN DEALER DE DROGURI CA SĂ-ȘI RECUPEREZE BANII! Asta e dovada că la DIICOT se bagă marfă bună, că n-ai cum să fii atât de prost.

Să cităm din rechizitoriu, ca să nu ziceți că-s beat: „În data de 11.06.2020, inculpatul Văduva Rareș Nicolae Ilie l-a indus în eroare pe colaboratorul autorizat de către procuror, promițându-i că-i va procura și vinde droguri de risc în valoare de 1.100 de lei, primind suma de bani menționată fără a mai furniza drogurile.”

Chiar dacă a luat țeapă, agentul sub acoperire s-a mai întâlnit de câteva ori cu studentul, iar de data asta a fost cinstit și a livrat marfa și așa au reușit să-l trimită în judecată.

Să vedem ce declară pentru g4media.ro un procuror despre colegii lui de la DIICOT Craiova: „Este neuzual să te plângi într-un document care devine public că ai fost înșelat și ai pierdut banii de flagrant sau dați de investigatorul sub acoperire. Astfel de incidente se mai întâmplă – rar, e adevărat! – și, de regulă, se face un proces-verbal de constatare, iar banii pierduți se trec la pierderi colaterale sau riscuri asumate.”

Îmi imaginez cam cât de bine se râde prin instituție de ăștia: „Au dat, bă, suspectul în judecată, ca să-și recupereze banii! Cam cât de oltean să fii? HAHAHAHAHAAA!!!”

Ne mutăm în Ardeal, unde e vorba despre responsabilitate și alcool, nu neapărat în această ordine:

„Un bărbat din Sibiu a sunat la 112 pentru a anunța că a condus sub influența alcoolului o mașină. El a solicitat un echipaj de Poliție la domiciliu și, pentru că acesta a întârziat, s-a urcat la volan și a mers la sediul Biroului Rutier. După ce l-au testat, polițiștii au constatat că șoferul era beat.”, scrie digi24.ro.

Avea o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar acum sigur are respectul unei întregi națiuni. Totuși, se ridică întrebarea: cam cât de treji erau polițiștii, dacă ăla a ajuns beat mai repede ca ei la secție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *