Focus

Fram, ursul polar, ajunge pe marile ecrane – VIDEO

Scris de 221

După ce Fram, ursul polar, a fost renăscut de o echipă de artiși ilustratori și graficieni într-o serie de cărți de dezvoltare emoțională pentru copii și în animații 3D, acum se pregătește să joace într-un film de lung metraj. Noutatea a fost făcută publică în emisiunea Focus, realizată de Andrei Mareș la NCN.

Ciprian Beldean, manager de proiect, și Adrian Barbu, director artistic, sunt cei doi clujeni care au reușit să transpună poveștile copilăriei cu celebrul urs polar în cărți speciale pentru cei mici și animații 3D de câteva minute. Acum ei țintesc mai sus și au început să se pregătească de realizarea unui film de lung metraj de animație cu „lumea lui Fram”.

Filmul va fi o poveste plină de acțiune și aventură, care urmărește călătoria lui Fram, un urs polar curajos și plin de viață, prin înghețata lume arctică. Cu efecte vizuale impresionante și o poveste captivantă, filmul își propune să aducă publicul mai aproape de frumusețea și fragilitatea naturii, precum și de lupta pentru supraviețuire a animalelor sălbatice din zonele polare.

Conform graficianului Adrian Barbu, pe măsură ce călătoria lui Fram continuă, el își face prieteni noi și se confruntă cu diverse pericole și provocări. Printre acestea se numără o avalanșă puternică, ce îi pune viața în pericol, dar și întâlnirea cu un vânător nemilos.

În timpul aventurilor sale, Fram descoperă și se confruntă și cu schimbările climatice care au loc în regiune, precum topirea ghețarilor și scăderea nivelului de zăpadă. El își dă seama că mediul înconjurător este din ce în ce mai fragil și că animalele sălbatice din regiune sunt din ce în ce mai vulnerabile. Așa că, pe lângă aventurile palpitante ale lui Fram alături de prietenii săi, filmul va transmite și un mesaj puternic despre importanța protejării mediului și a ecosistemelor polare.

Filmul Fram, ursul polar, în manieră modernă, reinterpretată, va fi realizat tot de Deveo Studio, companie de graphic design.

Întregul interviu cu Ciprian Beldean și Adrian Barbu o puteți urmări mai jos.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours Justitie
  Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute
 • Acum 14 hours Politica
  Robert Cazanciuc, PSD: A crescut de 10 ori perioada interdicției de a mai obține permis auto pentru cei care se urcă băuți, drogați sau fără carnet la volan și ucid oameni pe șosele – proiect de lege votat în Senat
 • Acum 17 hours Eveniment
  Bărbat, prins în flagrant de către polițiști în timp ce transporta 16.000 de țigări de contrabandă
 • Acum 19 hours Politica
  Președintele ASF a explicat, în plin protest în Parlament: ”Euroins și City Insurance erau Muma Pădurii!”
 • Acum 19 hours Eveniment
  ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată inclusiv pentru neemiterea la timp a facturilor
 • Acum 20 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Traiasca banii negri din economia subterana, sursa inepuizabila de crestere economica! Inflatia se va domoli doar cand banii negri din economie se vor imputina. Adica nu prea curand.
 • Acum 21 hours Din oras
  După ȘAPTE ani de reabilitare a unui turn făcut într-un an undeva prin anii 1500, municipalitatea anunță că deschiderea oficială a Turnului Pompierilor va avea loc luni, de la ora 19.00. S-a trezit Boc de la ghiontul administrat ieri de Ziar de Cluj
 • Acum 22 hours Sport
  BASCHET CU RANGA. La meciul U-BT Cluj-Napoca-CSM Oradea, un jucător a sărit la bătaie cu o rangă. S-a ales cu dosar penal. Acum zice că ”regretă”
 • Acum 22 hours Politica
  Proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou de ziua lor – 19 noiembrie. Gabriela Firea: “Egalitatea de şanse nu este doar despre drepturile femeilor”
 • Acum 23 hours Politica
  AUR, filiala Maghiară din Transilvania şi-a ales un nou preşedinte. Apă la moara extremiștilor români: ”Să reprezinte în continuare aspiraţiile de autonomie teritorială ale maghiarilor din Transilvania”
 • Acum 23 hours Politica
  Sindicaliștii din sport protestează luni împotriva ministrului Eduard Novak
 • Acum 1 day Politica
  Fără niciun ștrand funcțional sută la sută în Cluj-Napoca, de imediat 20 de ani de mandat, Emil Boc anunță în presa de chitanțier ”OZN”-uri de natație. Știm, nu v-ați plictisit încă de povestea cu ce OSĂ avem în Borhanci
 • Acum 1 day In vizor
  Ce se întâmplă cu polițele RCA de la Euroins? Practic lepoți pune în parbriz și toată lumea îți acordă prioritate. Restul sunt povești de gestionat criza
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE