Justitie

Fotomodelul clujean Monica Hill s-a ”spart” și după ce Lucian Jula a fost arestat: „ Io, ieri, i-am zis, înainte să-l aresteze, în ziua în care l-au arestat, la JULA, – du-te, te pui lângă aia, pe 100 de euro”

Monica Hill, tânăra care a încercat să își construiască o carieră în lumea modei, a apărut de mai multe ori în presa locală și în CanCan. Dacă la București este cunoscută pentru o relație amoroasă cu Cătălin Botezatu și un scandal cât casa despre faptul că a fost violată de ”Ureche”, finul lui Nuțu Cămătaru, în atenția presei locale din Cluj-Napoca a intrat după ce s-a aflat că apare în mai multe interceptări din dosarul Peștii de la Dej. Practic, tânăra fusese în trecut amanta lui Lucian Jula, cel despre care astăzi procurorii susțin că a fost proxenetul soției. În primăvara anului trecut, moment în care Cosmin Sorin Pop aka Șarpele, Codin Pop aka Coco, Călin Man și Lucian Jula au fost arestați, conversațiile purtate de Monica Hill cu o anume Renata, o altă prostituată urmărită de anchetatorii de la Dej, serveau drept probe incriminatorii pentru ex-iubitul acesteia. 

Vezi și: STENOGRAME din DOSARUL PEȘTI la DEJ/ Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin BOTEZATU, amanta proxenetului JULA: „Io nu-s nici din DEJ, nici din Bistrița, să mă f*t pe 50 de EURO”. Jula își punea NEVASTA la PRODUS în DUBAI

În rechizitoriul prin care Jula este trimis în judecată pentru proxenetism se menționează și câteva conversații purtate în ziua arestării. Monica Hill afla atunci că anchetatorii i-au săltat pe amicii ei proxeneți și se temea că Iulia Jula, la acel moment soția lui Lucian, va formula denunțuri odată ce ar afla că ea a fost amanta acestuia. 

Desigur, în fața procurorilor, Monica Hill a declarat că stenogramele de la dosar, cu conversațiile pe care ea le purta cu alte prostituate,  despre relația ei cu Jula erau invenții, iar ”antreprenorul” clujean e un afacerist onest, nicidecum un proxenet. 

Haideți să vedem ce spune procurorul de caz în rechizitoriu: 

„De remarcat este faptul cá martora Buda Monica a discutat aspecte concrete despre inculpatul Jula Lucian, înainte că acesta sä fie reținut. Ulterior reținerii, fiind îngrijoratá de situația juridică a acestuia au fost discuții telefonice în care sugera că nu ar ști nimic despre săvârșirea infracțiunii. Cu toate acestea, ulterior datei de 06.05.2020 martora a avut multiple discuții din care rezulta clar că știa despre activitatea infractionalã a inculpatului și era ingrijoratá că Jula Iulia ar putea declara aspecte incriminatoare, dat find faptul că ar fi putut afla de la organele judiciare despre relația sa cu Jula Lucian din perioada imediat anterioară reținerii inculpatului. În aceeași ordine de idei este și declarația numitei Buda Monica, cu ocazia audierii în calitate de martor, unde a declarat în mod mincinos mai multe aspecte. Mai mult, Buda Monica era ingrijorată că organele judiciare vor descoperi, în dispozitivele electronice ridicate cu ocazia perchezitilor domiciliare, discuțiile sale cu Jula Lucian, în cuprinsul cărora acesta din urmã îi relata despre câți bani dorește sá obțină din proxenetism. în primul rând, în data de 05.05.2020 Buda Monica a purtat o a conversație cu o persoană de sex feminin. În cadrul acestei conversații acea persona de sex feminin îi transmitea numitei Buda Monica că i-ar fi greu sá aibã o relație stabilã cu Jula Lucian, întrucât aceasta nu poate sã îi ofere bani, mașini sau sã îi sustină în activitățile economice pe care le avea. Tot în aceeași conversație Buda Monica spunea că i-a transmis lui Jula Lucian că ea nu se poate compara cu una care întreține relații sexuale de 10 ori pe zi, cu bărbati diferiți, făcând trimitere la Jula Iulia, care era din Bistrița”, se arată la dosar.

Îngrijorată că totul iese la iveală, iar soția se va răzbuna

Spre exemplu, în data de 07.05.2020 Vitus Renata și Buda Monica au avut următoarea discuție telefonică:

VITUS R.A.M.: Stai să vezi acuma, cum mi-e luat mie telefonu’… când văd conversațiile alea, când zicea COCO,-câți bani ai?-Du-te mai fă încă vreo 2.000 să plecam.

BUDA M.: Să mori tu!

VITUS R.A.M.: Tot am în telefon, absolut tot.

BUDA M.: Și prostul îți scria ție așa ceva?!

VITUS R.A.M.: Da, tu! Pa WhatsApp, îs pă WhatsApp toate.

BUDA M.: Ioaiii…

VITUS R.A.M.: Și-i spuneam,-mã lasă că, hai vorbim la telefon. Nu că la telefon…, că pe WhatsApp nu-i verificat. O pulă!

BUDA M.: D-apăi da io soro, io ieri i-am zis, înainte să-l aresteze, în ziua în care l-au arestat, (n.l. neinteligibil) la JULA,-du-te te pui lângă aia, pe 100 de euro (n.]. neinteligibil)

VITUS R.A.M.: Da, da, (n. l. râde)

BUDA M.: (n.l. râde) VITUS R.A.M.: Stiu.

BUDA M.: (n. l. râde)

VITUS R.A.M.: Vezi MONI, că astea-s bune. (n. l. râde)

BUDA M.: Ce-s bune?

VITUS R.A.M: Astea…, la ce ai scris acolo, vezi că de aicea se trag concluzii.

BUDA M.: Da?

VITUS R.A.M.: Îhi.

BUDA M.: Pula me!

VITUS R.A.M.: Păi din căcatul ăla, ce ți-am zis ție, că nu…, că mi-o zis că-s prea scumpi ochlarii, o tras concluzia că, nu m-o lăsat să dau bani pentru că vrea să-i dau lui. Heh…

BUDA M.: Doamne ferește má.

VITUS R.A.M.: No!

BUDA M.: Și prostu’ înainte cu o zi mi-o zis, înainte cu două zile, fac un milion. (n.l. neinteligibil, vorbesc simultan)

VITUS R.A.M.: Da, da, da, da. Și aia oricum… Oricum și aia dacă… nu vede la el sau la… Bă, vede la el… dacă și-o luat telefonu’…

BUDA M.: (n. l. neinteligibil, vorbesc simultan)

VITUS R.A.M.: oricum vede la mine deci… Da, logic. Tototot controlează.

BUDA M.: Da văd ori la tine, ori la el.

VITUS R.A.M.: Da normal.

BUDA M.: Păi de aia mi-o zis ROXI, cred că să stau pe acasã, nu?

VITUS R.A.M.: Da.

BUDA M.: No păi și io ce sã știu, în afarã de…, că… vorbeam la vrăjealã, Doamne fereste. în alte ordine de idei, am primit revista din LONDRA.

Se știa că Jula își ducea soția să se prostitueze…

O altă discuție, în aceeași nota, este în data de 07.05.2020, în care Buda Monica transmite interlocutorului următoarele: „No, soro, că pe el l-o luat pentru asta și pentru încă ceva. De asta zic, și știau de Iulia, știau tot. ( …) Io mã gândesc numa la Julia să nu fie bolnavã psihic și frustatã și să-i arete, cum i-o arătat la Renata conversații…să-i arete conversații cu mine, și aia să zică tăt, știi?”.

De asemenea, în data de 08.05.2020 Buda Monica arata cá organele judiciare ar putea ști ce a vorbit ea cu inculpatul Jula Lucian la telefon, cu privire la activitatea infractionalã în contextul în care relatau cá soții Jula s-au deplasat în Dubai pentru a se prostitua: „Nu stiu, soro. Poate o șters. Da oricum telefonu lui era ascultat. Și dacă ștergea, doar am vorbit la telefon”.

Definitorie în dovedirea faptului că Buda Monica știa de la inculpatul Jula Lucian despre activitatea infractionalã este următoarea discuție din data de 08.05.2020:

O DOAMNA.: El dacă o, o făcut ce-o, dacă o făcut prostituție, sau chiar așa…
BUDA M.: Da.

O DOAMNA.: Îți dai seama că nu o sä scape. Da…

BUDA M.: Păi dacă o făcut nevastă-sa soro, care îi nevastă-sa. Că așa scrie. Nu-i nevastă-sa?

O DOAMNA: le.

BUDA M.: Nu-i ca și cum o obligat-o, nu-i că și eu știu că proxenții îs ăia când te răpesc, te iau … nu asta înseamnă? Te duc, te obligã, te pana mea. Dapăi era nevastă-sa, ce dracu, frate? Nu pot să facă oamenii ce vor? Dacã aia vrea să se fută, să se fută, frate.

O DOAMNA.: Îhâm.

BUDA M.: Că nu te obligá nimeni. Doamne ferește-mă!

O DOAMNA.: No. Da ceva o zis aia dacă…o avut amu, să vorbim pă șleau, o avut fete la produs? Sau numa nevastă-sa?

BUDA M.: Nu, soro, numa pe ea. No.

A mințit Monica Hill la audieri? 

De asemenea, în data de 10.05.2020 Vitus Renata Ana Maria a vorbit cu o persoanã o de sex feminin referindu-se la faptul că Buda Monica ar fi urmat sá fie audiată în calitate de martor și că ar dori sá mintă:

VITUS R: Da. Că vorbeam de Jula, știi, zicea de Jula, că de nevastă-sa, că-i la treabă, că pula mea.

O DOAMNA.: loi. amu ce, ce să mai mintá?

VITUS R. .: Auzi, că zicea Moni că mă duc și le zic eu, le zic că eu nu știu nimica. Și am zis că: Tu, nu te juca cu d-astea, că oamenii ăia știu că știi.

O DOAMNA.: O, doamne feri, îi arată mesajele și ea zice că nu știe nimica.

VITUS R. .: Păi asta am zis și după aia te bagã la mărturie mincinoasă, că i se pune pata…

O DOAMNA.: Da’, complică treburile.

VITUS R. .: Da, da, da.

O DOAMNA.: Adică oricum, tătă lumea știe, și … că era la treabă.

Între timp, Iulia a divorțat de Lucian Jula și le-a declarat procurorilor că nu dorește să facă parte din proces, cu atât mai puțin să se consituie parte vătămată. 

Citește și: Monica Hill, declarații în dosarul Pești la Dej: „Am făcut acele afirmații din gelozie (…), îmi place să studiez arta manipulării”. Martorii, declarații despre Hill: își punea sânge și pansamente pe față pentru atenție

Rămâneți pe Ziar de Cluj pentru a afla cine sunt acești băieți care de la sapă au ajuns la Rolls Royce și articole vestimentare, ori accesorii, de zeci de mii de euro. 

Scurt preview din următorul episod: Înainte cu câteva luni de la arestarea proxeneților a avut loc un scandal în familila Vlașin. Tz,tz,tz..

Citește și:

Proxeneții de la Dej, trimiși în judecată. Șarpele, Codin și Jula, printre principalii inculpați din dosar: „Nu am fost curvă când mă f**eau 10 pe zi pentru tine?”

Șarpele, Jula și Coco, interceptați în arest preventiv. Bombardierii de la Dej se temeau că pierd mașinile ale căror rate erau achitate de către prostituate. Jula era relaxat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *