Sport

FOTO: „U” Cluj a bătut CFR-ul la juniori ”C” şi rămâne singura echipă din campionat cu victorii pe linie

 

Echipa de juniori „C” a Universităţii Cluj a câştigat, 3-0, meciul cu CFR Cluj, primul joc oficial din 2016 pentru ambele formaţii. Micii jucători ai „şepcilor roşii”, născuţi în anii 2001 şi 2002, nu au avut probleme în derby-ul cu alb-vişiniii, aproape toţi CFR-iştii de pe teren fiind mai mici, însă, ca vârstă decât adversarii lor de la “U”.

 

Formaţia lui Ovidiu Sărmăşan a controlat jocul în special din punct de vedere fizic, iar rezultatul final este o consecinţă a celor întâmplate pe teren. Ferencz Beko, Gabi Găbulea şi Mihai Forna au adus victoria pentru „U” Cluj în meciul disputat la baza „Dan Anca”, trei puncte care contează în primul rând la moral.

„Pot să zic că sunt mulţumit de cum s-au comportat băieţii, era un meci important şi prin prisma faptului că întâlneam CFR-ul şi sunt mulţumit că am câştigat. Ne-am consolidat şi poziţia de lideri în clasament şi am rămas în continuare singura echipă cu victorii în toate meciurile”, a declarat, pentru CJSport.ro, antrenorul Universităţii, Ovidiu Sărmăşan.

De partea cealaltă, tehnicianul CFR-ului, Mihai Pop, a recunoscut că micii săi elevi au jucat cu teamă în acest meci, dar a menţionat şi că diferenţa de vârstă de pe teren s-a făcut din plin simţită.

„Contează mult şi factorul fizic, cei de la Universitatea fiind mai mari chiar şi cu doi ani. La noi aproape toţi au avut 13 ani, dar parcă au jucat cu prea mult respect, cu teamă, însă fiind copii e de înţeles. Când vor juca cu cei de vârsta lor în anii următori vor creşte în joc”, a spus şi antrenorul CFR-ului.

Cu acest succes, Universitatea Cluj s-a distanţat la şase puncte de rivala din oraş în clasamentul juniorilor C, seria a doua, câştigând toate cele nouă meciuri disputate până acum în acest sezon.

„U” Cluj: Gorcea – Fer. Robert, Mureşan, Codorean, Coman – Budin, Pop B, Găbulea, Vomir – Oltean, Benko. Au mai intrat: Bâră, Forna, Zaharia, Lung şi Orosz. Antrenor: Ovidiu Sărmăşan

CFR Cluj: Checicheş – Morar, Laco, Biriş, Iancu A. – Minteuan, Cătinean, Pleşa, Urcan – Iancu D, Paul. Au mai intrat: Ciurcui, Polojan, Bucică. Antrenor: Mihai Pop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *