Sport

FOTO: Simona Halep, din nou în Sala Polivalentă. Imagini cu primul antrenament al româncei de la Cluj din această săptămână

Jucătoarea de tenis numărul unu a României, Simona Halep, a efectuat, luni dimineaţa, primul antrenament în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acolo unde echipa naţională de Fed Cup va întâlni Germania, în barajul de menţinere în Grupa Mondială.

Ajunsă în jurul orei 10:00 la sala clujeană, Simona a început antrenamentul cu o şedinţă de încălzire, după care a început să schimbe mingi cu un sparring-partner. Şedinţa de pregătire a durat aproximativ două ore, perioadă în care Halep a schimbat în dese rânduri jumătatea de teren şi l-a pus la grea încercare pe „adversarul” ei de dincolo de fileu, conform CJSport.ro.

Ca şi înaintea partidei cu Cehia, intrarea spectatorilor este liberă la antrenamentele României, doar câţiva dintre ei, însă, ţinând s-o vadă pe viu pe Halep la şedinţa de luni. Meciul cu Germania va avea loc în weekend, nemţoaicele urmând să sosească în această după-amiază la Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *