Sport

FOTO: Lotul de Fed Cup al României a ajuns la Cluj, în frunte cu Simona Halep: „Suportul publicului va conta foarte mult”

Echipa naţională de Fed Cup a României a ajuns duminică seara pe aeroportul din Cluj, pentru meciul cu Germania, din avion coborând, faţă de data trecută, şi Simona Halep, cea care a preferat să vină cu maşina la jocul precedent cu Cehia.

Alături de numărul 6 WTA s-au aflat Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru, împreună cu căpitanul nejucătoru, Alina Tecşor, Irina Begu urmând să sosească abia marţi. În faţa presei, cele trei jucătoare au spus că îşi doresc ca România să învingă Germania în weekend, toate făcând un apel la cei peste 7.000 de spectatori aşteptaţi la fiecare meci.

„Mă bucur că sunt din nou la Cluj, eu una am amintiri frumoase de aici şi ne dorim să facem o treabă bună. Publicul a fost senzaţional data trecută, ne-a ajutat foarte mult, 7.000 de oameni să-ţi strige numele… ne-am simţit incredibil şi ne bucurăm că suntem iar la Cluj”, au fost cuvintele Monicăi Niculescu, cea care a învins-o pe Petra Kvitova la meciul cu Cehia, potrivit CJSport.ro.

„Cred că putem să facem un meci bun contra Germaniei, nu e exclus să câştigăm, dar va fi un meci foarte greu. Cred că zgura ne avantajează, mie îmi place zgura, joc destul de bine, dar şi ele joacă bine, de fapt toate suntem la un nivel foarte ridicat şi jucăm bine pe toate suprafeţele. Sper să fim încurajate de public, de fapt sigur se va întâmpla asta, şi să câştigăm, e tot ce ne dorim”, a spus pe aeroportul din Cluj şi Simona Halep, care a învins-o şi ea, la rândul ei, pe Kvitova în februarie.

„Va fi un meci echilibrat, clar, Germania e o echipă foarte puternică, dar suportul publicului va conta foarte mult şi ne bazăm pe acest avantaj”, a fost succintă Alexandra Dulgheru, cea care a lipsit de la meciul cu Cehia din cauza unei accidentări.

Primul antrenament al fetelor va avea loc luni dimineaţă, Germania urmând să sosească la Cluj tot mâine. Confruntarea din Sala Polivalentă clujeană va conta pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup şi se va disputa în 16 şi 17 aprilie, pe zgură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *