Sport

FOTO: Lotul de Fed Cup al României a ajuns la Cluj, în frunte cu Simona Halep: „Suportul publicului va conta foarte mult”

Scris de 262

Echipa naţională de Fed Cup a României a ajuns duminică seara pe aeroportul din Cluj, pentru meciul cu Germania, din avion coborând, faţă de data trecută, şi Simona Halep, cea care a preferat să vină cu maşina la jocul precedent cu Cehia.

Alături de numărul 6 WTA s-au aflat Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru, împreună cu căpitanul nejucătoru, Alina Tecşor, Irina Begu urmând să sosească abia marţi. În faţa presei, cele trei jucătoare au spus că îşi doresc ca România să învingă Germania în weekend, toate făcând un apel la cei peste 7.000 de spectatori aşteptaţi la fiecare meci.

„Mă bucur că sunt din nou la Cluj, eu una am amintiri frumoase de aici şi ne dorim să facem o treabă bună. Publicul a fost senzaţional data trecută, ne-a ajutat foarte mult, 7.000 de oameni să-ţi strige numele… ne-am simţit incredibil şi ne bucurăm că suntem iar la Cluj”, au fost cuvintele Monicăi Niculescu, cea care a învins-o pe Petra Kvitova la meciul cu Cehia, potrivit CJSport.ro.

„Cred că putem să facem un meci bun contra Germaniei, nu e exclus să câştigăm, dar va fi un meci foarte greu. Cred că zgura ne avantajează, mie îmi place zgura, joc destul de bine, dar şi ele joacă bine, de fapt toate suntem la un nivel foarte ridicat şi jucăm bine pe toate suprafeţele. Sper să fim încurajate de public, de fapt sigur se va întâmpla asta, şi să câştigăm, e tot ce ne dorim”, a spus pe aeroportul din Cluj şi Simona Halep, care a învins-o şi ea, la rândul ei, pe Kvitova în februarie.

„Va fi un meci echilibrat, clar, Germania e o echipă foarte puternică, dar suportul publicului va conta foarte mult şi ne bazăm pe acest avantaj”, a fost succintă Alexandra Dulgheru, cea care a lipsit de la meciul cu Cehia din cauza unei accidentări.

Primul antrenament al fetelor va avea loc luni dimineaţă, Germania urmând să sosească la Cluj tot mâine. Confruntarea din Sala Polivalentă clujeană va conta pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup şi se va disputa în 16 şi 17 aprilie, pe zgură.ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 15 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 16 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 17 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE