Sport

FOTO: Fetele de la „U” Cluj au câştigat lejer primul meci din seria cu ICIM Arad. Antrenorul Dragan Petricevic nu a fost la meci

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj s-au impus la 30 de puncte diferenţă, 80-50, în deplasare cu ICIM Arad, într-un joc de clasament pentru locurile şapte-opt din play-off-ul Ligii Naţionale.

Meciul a avut loc în sala „Universităţii” din Alba Iulia, în prezenţa a doar 15 spectatori, de pe banca clujencelor lipsind şi antrenorul Dragan Petricevic, care a avut recent un deces în familie. Cum era de aşteptat, jocul a fost controlat în totalitate de către „U”, clujencele, lipsite şi de aportul lui Ines Ajanovic, câştigând categoric trei din cele patru sferturi, potrivit CJSport.ro.

La final, tabela a arătat 80-50 pentru Universitatea, cele mai multe puncte reuşindu-le Mariah King, 17, aceasta fiind urmată de Veshaundra Young, 14 şi Brittany Wilson, autoare a 13 puncte. Al doilea meci dintre cele două formaţii va avea loc mâine, de la ora 12:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, intrarea fiind liberă.

Cum sunt şanse mari ca „U” să câştige din nou, în faţa unei formaţii destrămate în acest sezon de problemele financiare, clujencele vor încheia campionatul pe locul şapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *